Τα 4 ζώδια που είναι «ανοιχτά βιβλία»

Τα 4 ζώδια που είναι «ανοιχτά βιβλία»

Ό,τι βλέπεις, παίρνεις...

Δεν πλασάρουν άλλη εικόνα, δε θα κάνουν παιχνίδια και στρατηγικές, δε θα μπουν καν στη διαδικασία να κρύψουν ό,τι θέλουν ή να σου που μισόλογα. Τα παρακάτω 4 ζώδια είναι «ανοιχτά βιβλία». Ό,τι βλέπεις παίρνεις, οπότε δε χρειάζεται να τα κοιτάς με καχυποψία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν αμεσότητα και ειλικρίνεια. Είναι σαν τα μικρά παιδιά. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, αυτό που θέλει, θα σου δείξει τον θυμό του και θα συναισθήματά του. Δεν θα παίξει με το μυαλό σου και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί να προσπαθήσεις εσύ να παίξεις με το δικό σου. Είναι ένα ζώδιο αυθόρμητο και παρορμητικό, το οποίο για κανένα λόγο δεν «στήνει» παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Είναι πιστός, ειλικρινής και προσγειωμένος. Μπορεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικός και δε θα μπει ποτέ στην διαδικασία να στήσει παιχνίδια ή να προσπαθήσει να σε ελέγξει μέσω… mind games. Όλα αυτά του φαίνονται ανούσια και χάσιμο χρόνου. Είναι σαν τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Ή θες ή δεν θες… Δεν υπάρχει κάτι στη μέση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr