Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 15/9 έως και 21/9;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 15/9 έως και 21/9!

Κατ' αρχάς η Πανσέληνος της 21ης Σεπτεμβρίου, που είναι... ολίγον τρελοκομείο ως προς τα αισθηματικά ζητήματα, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 4 μοίρες και 04΄ των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 22/2 ή αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η κοντά στις 26/9.

Με... συναφή τρόπο αλλά και στόχευση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα θα επηρεαστείς αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 24/5 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 25/11.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 26η μέχρι την τελευταία μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 18/9 μέχρι τις 22/9. Αν τώρα είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 16/3 μέχρι τις 20/3 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 17/12 μέχρι τις 22/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η από τις 15/6 μέχρι τις 20/6 θα υπάρξει μια κινητικότητα σε επαγγελματικά και οικογενειακά και θέματα αντίστοιχα.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 11η μέχρι την 18η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/10 μέχρι τις 10/10 ή αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 30/3, μέχρι τις 6/4.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 30/6 μέχρι τις 7/7 ή αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 1/1, μέχρι τις 8/1, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 11η μοίρα της Παρθένου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 28/8 μέχρι τις 2/9.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/2 μέχρι τις 1/3, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 28/11 μέχρι τις 3/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 26/5 μέχρι τις 31/5, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ