Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα κυριεύσει ο θυμός;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα κυριεύσει ο θυμός;

Ξεσπάνε στους άλλους, στον εαυτό τους ή καταπνίγουν τα νεύρα τους;

Καθημερινά θα υπάρξουν πολλές αιτίες που μπορεί να σε αναστατώσουν, να σε θυμώσουν ή να σε κάνουν έξαλλο και εσύ μετά να πρέπει με κάποιο τρόπο να εκτονώσεις την οργή σου. Γενικότερα ο θυμός είναι μια κατάσταση που δημιουργεί πολύ αρνητικά συναισθήματα στους ανθρώπους και κατά γενική ομολογία είναι πολύ δύσκολο να τον διαχειριστούμε.

Όσον αφορά στα ζώδια, το καθένα θα εκδηλώσει το θυμό του με διαφορετικό τρόπο, ο οποίος μπορεί να είναι από υπερβολικός έως εξαιρετικά εσωστρεφής. Όμως αν τα παρατηρήσουμε προσεκτικά, σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός θυμώσει μαζί σου, δεν υπάρχει γυρισμός. Θα εκραγεί αμέσως με μια πύρινη οργή και θα νιώσεις ότι σε ισοπέδωσε. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, θα σου πει ακριβώς πως νιώθει. Ευτυχώς, αυτές οι εκρήξεις του δεν διαρκούν πολύ. Είναι γνωστός… θερμοκέφαλος, αλλά τελικά έρχεται πάντα στα συγκαλά του. Μπορεί ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη γιατί υπερέβαλλε σε φωνές ή σε νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συνήθως αγνοεί τον θυμό του ή τον κρατάει υπό έλεγχο, σαν να μην τον νοιάζει. Αυτή είναι η στάση του, έως ότου η οργή του γίνει πολύ έντονη για να μπορεί να την κρύψει. Από τη στιγμή που θα φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να μην ποντάρεις στην ήπια και ήρεμη φύση του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr