Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 29/7 έως και 2/8;

ΚΡΙΟΣ

Είστε γενικά πολύ αναστατωμένοι και χρειάζεστε μια ανάσα απ' όλες τις υποχρεώσεις σας, για να σας βγει ο φυσικός ερωτισμός. Μπορεί να νιώθετε πίεση και πιθανόν μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε τη διάθεση να τα χαλάσετε με ένα πρόσωπο, γιατί έχετε βγάλει κάποια δικά σας πορίσματα, που πλέον δεν σας τα αλλάζει κανένας. Είναι η εβδομάδα που θα χρειαστεί να είστε πολύ συνετοί και μαζεμένοι, για να μην υπάρχουν απώλειες τουλάχιστον από δική σας ευθύνη. Ένας Παρθένος μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Ψυχραιμία με Καρκίνο, Ζυγό η Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αλλάξει και προσανατολίζεστε σε πιο πρακτικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Όμως όλο αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Γιατί, όταν εσείς έχετε λυμένες κάποιες τέτοιες υποθέσεις, σίγουρα σας κάνει πολύ καλό. Η σχέση με έναν παραδοσιακό Παρθένο μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας βάλει ακόμα και στη σκέψη για κάτι πολύ σοβαρό. Η δημιουργία ή παιδιών είναι μια ιδέα που τη φλερτάρετε τον τελευταίο καιρό. Κυρίως με Παρθένο, Σκορπιό η Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και έρχεστε πλέον στο δια ταύτα, γιατί θα πρέπει να δείτε μια πραγματικότητα. Η οποία ναι μεν μπορεί να μην σας αρέσει, γιατί θα χρειαστεί να μπείτε από την θεωρία στην πράξη, αλλά θα δείτε κάποιες λεπτομέρειες στη μεταξύ σας σχέση που μπορεί να σας έχουν διαφύγει. Ο Παρθένος είναι ένα πρόσωπο με το οποίο ίσως να έρθετε πιο κοντά με τη βοήθεια ενός φίλου. Με τον Σκορπιό κάνετε πιο βαθιά σχέση, αρκεί να έχετε και το πάθος για να τον κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για σας, αφού έχετε την τύχη με το μέρος σας. Μπορεί όμως να γίνουν κάποιες ανατροπές ή περίεργες και αταίριαστες γνωριμίες, που όμως δεν θα σας φανούν τόσο παράδοξες, αφού νιώθετε κάτι να σας σπρώχνει για να σπάσετε το πρωτόκολλο. Κάτι καινούριο λοιπόν ξεκινάει, είτε ηθελημένα είτε άθελά σας, που σας προτρέπει για τρέλες και φυσικές αλλαγές. Από την άλλη, θα χρειαστείτε τη λογική σας επειγόντως, γιατί το συναίσθημα μπορεί να σας ξεγελάσει – κυρίως με Κριό ή Ζυγό.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr