Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/8 έως και 23/8;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μπει σε μια καλύτερη σφαίρα δυνατοτήτων και επικοινωνίας, παρόλο που ακόμα υπάρχει ένα περίεργο συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένεια σας. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαστε μεν πολύ δυνατοί, αλλά συγχρόνως ευάλωτοι σε κάποια σημεία. Όμως η Αφροδίτη στον άξονά σας που είναι στον Ζυγό σας φέρνει καλύτερες ευκαιρίες, προτάσεις, νέες γνωριμίες και γενικά μια καλύτερη ζωή. Αφεθείτε λοιπόν στο καλό και μην επηρεάζεστε από τα κακώς κείμενα. Πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα έγκειται στην διαχείριση. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να το ερωτευτείτε πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την μια ένταση και πάθος και από την άλλη μια έντονη καρμική σχέση ή κατάσταση μπορεί να σας απασχολεί. Ο Ζυγός ή μια σχέση με χροιά μοιραίου θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει περισσότερο συντροφική ή ακόμα και πιο κοντινή με επικοινωνία και ανοίγματα σε αλήθειες και ομολογίες. Η ισορροπία θα φέρει μεγαλύτερη τάση να είστε πιο κοντά και ίσως πάρετε ξαφνικά την απόφαση να συνυπάρξετε με κάποιο πρόσωπο. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο για να συγκρατήσετε κάποια έντονα συναισθήματα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια από 20 έως και 21.8.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε πολύ καλύτερα και για αυτό κάνετε σχέσεις με μεγαλύτερη άνεση. Οι δεσμευμένοι σίγουρα από εδώ και πέρα θα περάσετε πολύ καλύτερα γιατί θα ασχοληθείτε με την όμορφη πλευρά της σχέσης και δεν θα αναλωθείτε με λεπτομέρειες και συναισθηματικές ευαισθησίες. Οι ιδιοτροπίες σας και οι δυσκολίες έχουν περάσει και θα βιώσετε κάτι πολύ καλό. Είτε θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει ή θα προσπαθήσετε πάνω στη συγκεκριμένη σας σχέση. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι άτομα έτοιμα για όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr