Βλέπει σοβαρά τη σχέση σας ή απλώς περνά την ώρα του;

Βλέπει σοβαρά τη σχέση σας ή απλώς περνά την ώρα του;

Απλά tips για να καταλάβεις, αν ο καλός σου έχει σοβαρές βλέψεις για τη σχέση σας

Όλες έχουμε φτάσει στο σημείο να αναρωτιόμαστε, αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα μας έχει αρχίσει και βλέπει πιο σοβαρά τα πράγματα. Θέλουμε να τον ρωτήσουμε, αλλά συνήθως κολλάμε, είτε γιατί πιστεύουμε ότι είναι ακόμα νωρίς είτε γιατί δε θέλουμε να ακούσουμε μια απάντηση που θα μας απογοητεύσει.

Παρακάτω θα δεις πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο που έχει πάρει σοβαρά τη σχέση του.

Κριός: Με τον Κριό δε θα μπεις καν στη διαδικασία να αναρωτηθείς, αφού, είτε είναι ερωτευμένος είτε όχι, θα στο πει ευθέως. Επειδή όμως έχει κι ένα εγωισμό και δεν του βγαίνουν τα μελιστάλαχτα λόγια, θα το καταλάβεις από την τρυφερότητα και την γλύκα που θα σου φέρεται (ναι, κι όμως!).

Ταύρος: Αυτός πάλι μπορεί να μη στο πει αλλά είναι δυνατόν να μην καταλάβεις ότι σε βλέπει σοβαρά, αφού σε έχει στα όπα όπα; Και να τα λουλούδια, και να οι σοκολάτες και τα γλυκά, και να τα δείπνα. Φως φανάρι είναι κι ας μη βγάλει άχνα.

Δίδυμοι: Μπορεί να μη σου πει ότι σε αγαπά και θέλει να είστε μαζί, αλλά και μόνο ότι θα σε τρελαίνει στα πονηρά μηνύματα ή θα σου τηλεφωνεί και θα σε ρωτάει για το πρόγραμμά σου είναι φανερό ότι σε θεωρεί ήδη κομμάτι της καθημερινής του ζωής.

Καρκίνος: Με τον Καρκίνο δε χρειάζεται καν να αναρωτηθείς, αφού αν βλέπει τη σχέση σας σοβαρά θα σου ζητήσει να γνωριστείτε με την οικογένειά του. Είναι η υπέρτατη απόδειξη κι αν δεν το έχει κάνει ακόμα, σημαίνει ότι ακόμα δεν είναι 100% σίγουρος για τα αισθήματά σου.

Λέων: Τα δωράκια, τα όμορφα λόγια και τα προσεγμένα δείπνα δηλώνουν τα αισθήματα του Λιονταριού και όσο πιο πολύ σε βλέπει στα σοβαρά, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται. Εντάξει, είναι γενναιόδωρος αλλά δε θα ξοδευόταν κιόλας για κάποια που έχει για να περνά την ώρα του.

Παρθένος: Μη γελάσεις, αλλά όσο πιο πολύ σου δίνει συμβουλές ή σου κάνει κριτική, τόσο περισσότερο νοιάζεται για σένα! Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα σου την πει για κάτι, χαμογέλασε. Σ’ αγαπάει βρε!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Astrology.gr