Φυσική συνταγή για μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες

Φυσική συνταγή για μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες

 Από την Olivia Palermo

H διάσημη fashionista, Olivia Palermo, έχει αδυναμία στις φυσικές συνταγές ομορφιάς και συχνά γράφει στο blog της για εκείνες που έχει δοκιμάσει και έχει δει ότι κάνουν δουλειά.


Πρόσφατα, λοιπόν, έγραψε για ένα φυσικό συστατικό που φροντίζει τις βλεφαρίδες με τον καλύτερο τρόπο: «Υπάρχουν πολλά προϊόντα και serum που υπόσχονται πιο πλούσιες, πυκνές βλεφαρίες, όπως πολλά από αυτά είναι αρκετά επιθετικά και προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες» γράφει στο post της. «Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά, δοκιμάστε ένα φυσικό συστατικό που, αν δεν υπάρχει ήδη στην κουζίνα σας, μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα στην αγορά: το καστορέλαιο.


Αυτό το συστατικό βρίσκεται στη σύνθεση εκατοντάδων προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, και θεωρείται αιώνες τώρα ως ιδιαίτερα ευεργετικό για την ανάπτυξη της τρίχας (μάλιστα, είναι ανάμεσα στα top συστατικά και σε θεραπείες για τις βλεφαρίδες). Όπως με οποιοδήποτε συστατικό/σύνθεση χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, δοκιμάστε το καστορέλαιο σε μια μικρή περιοχή της επιδερμίδας σας για να σιγουρευτείτε πως δεν θα υπάρξει αλλεργική αντίδραση. Στη συνέχεια, μετά τη βραδινή φροντίδα του προσώπου σας, πάρτε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και περάστε μια ελαφριά στρώση καστορέλαιο στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας αλλά προσοχή: χρησιμοποιήστε μόνο οργανικό καστορέλαιο- οποιασδήποτε άλλης προέλευσης μπορεί να έχει παράγοντες που ερεθίζουν το δέρμα.


Το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας όπως συνηθίζετε, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε βράδυ και μέσα σε λίγες μέρες να είστε σίγουρες πως θα δείτε στον καθρέφτη σας τη διαφορά!»



Διαβάστε ακόμα:


Η λύση-εξπρές της Olivia Palermo για τις κοκκινίλες

Φυσική μάσκα για σούπερ λαμπερά μαλλιά

5 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες