Το νέο ζευγάρι του Hollywood τελικά ήταν ένα μεγάλο ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο ζευγάρι του Hollywood τελικά ήταν ένα μεγάλο ψέμα

Οι δύο stars δεν είναι ζευγάρι

Πρέπει να έχουν περάσει περίπου δύο 24ωρα από τότε που μάθαμε για το νέο ζευγάρι του Hollywood και παρά το γεγονός πως αρχικά μας σόκαρε η διαφορά ηλικίας τους, μας άρεσε αρκετά που τους είδαμε έτσι μαζί και αγαπημένους. Δυστυχώς όμως, μας πήραν γρήγορα πίσω αυτήν τη χαρά, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι δύο stars δεν είναι τελικά ζευγάρι.

Ο λόγος για την Suki Waterhouse και τον Darren Aronofsky, οι οποίοι απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ μετά το Sundance Film Festival, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood. Ψέματα δεν θα σου πούμε, το πιστέψαμε κι εμείς αρχικά, οι φωτογραφίες τους άλλωστε ήταν τόσο πειστικές.

4880E4B500000578 5303289 image a 29 1516726703098

Ωστόσο, οι εκπρόσωποί τους βγήκαν και είπαν όλη την αλήθεια, «ανοίγοντας» μας τα μάτια απαντώντας στις φήμες αυτές. «Δεν είναι ζευγάρι και φυσικά δεν βγαίνουν», είπε ο εκπρόσωπος της νεαρής ηθοποιού, στο Gossip Cop, ενώ ο εκπρόσωπος του 48χρονη σκηνοθέτη χαρακτήρισε τις φήμες τρελές και πως δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό και ερωτικό μεταξύ τους.

Βέβαια μπορεί όλα αυτά να ειπώθηκαν επίτηδες για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μην τους κυνηγούν οι φωτογράφοι/παπαράτσι. Όλα άλλωστε είναι πιθανά στο Hollywood.

Διάβασε επίσης:

Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα και δεν είναι photoshop

#ΤΒΤ: Η φωτογραφία της Khloe Kardashian με body μας θύμισε πόσο τέλειο κορμί έχει