Τέλος τα παιδιά για την Kim Kardashian: Η απόφαση που πήρε

Ιωάννα Τζανή
Τέλος τα παιδιά για την Kim Kardashian: Η απόφαση που πήρε

Η Kim Kardashian ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλα παιδιά!

Αναμφίβολα, η Kim Kardashian δίνει πολλή «τροφή» για συζήτηση σε κάθε της δήλωση ή συνέντευξη. Αν την χαρακτηρίζει κάτι εκτός από τις πλούσιες καμπύλες της, είναι η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός της.

Όταν, λοιπόν, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show», δε δίστασε να δώσει απαντήσεις σε οτιδήποτε τη ρώτησε η παρουσιάσιαστρια.

Χαμός στο Hollywood: Ο Kanye West απάτησε την Kim Kardashian με τραγουδίστρια

Όχι άλλα παιδιά στη ζωή της Kim

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της μικρότερης αδερφής της, Kylie Jenner, ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η Ellen DeGeneres ρώτησε την δισεκατομυριούχο τηλεπερσόνα αν η ίδια έχει... ολοκληρώσει τον κύκλο της ως μανούλα, αφού ήδη έχει 4 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West.


https://www.instagram.com/p/CTXbd9olwA1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλλον η παρουσιάστρια «πιάστηκε» από το γεγονός ότι την τελευταία φορά που η 24χρονη Kylie ήταν έγκυος και η Kim αλλά και η Chloe ετοιμάζονταν να υποδεχτούν και οι ίδιες τα παιδάκια τους.

Η Kim φάνηκε απόλυτη στην απάντησή της: «Ναι ναι, τελείωσα. Έχω πολλά παιδιά».


https://www.instagram.com/p/CTR_m_XFpa9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σου θυμίσουμε ότι η Kim και ο Kanye έχουν αποκτήσει την 8χρονη North, τον 2 ετών Psalm, την τρίχρονη Chicago και 5χρονο Saint.

Kanye West – Kim Kardashian: Το unfollow και η κοινή total black εμφάνισή τους στο Met Gala 2021

Η νέα σειρά των Kardashian

Η 40χρονη Kim μίλησε και για το πρώιμο τέλος του τηλεοπτικού reality της οικογένειας, «Keeping Up with the Kardashians», ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα λείψουν για πολύ καιρό οι αδερφές Kardashian από τις τηλεοπτικές οθόνες, αφού μας ετοιμάζουν μια έκπληξη!


https://www.instagram.com/p/CQr_3HCMLwj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Kardashians έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με την αμερικανική υπηρεσία συνδρομής βίντεο «Hulu», για μια νέα σειρά!

Η Kim είπε ότι οι νέες εξελίξεις στη ζωή τους - συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της αδερφής της, Kourtney με τον rock star Travis Barker - θα είναι απολαυστικές! Και εμάς αυτές οι δηλώσεις μας κινούν το ενδιαφέρον και μας κάνουν να ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τις Kardashian σε νέες περιπέτειες!



Η Kim είπε στη συνέχεια ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που δεν έχουν πραγματοποιήσει γυρίσματα, το οποίο ξεπερνά τους οκτώ μήνες!

«Και είναι τρελό πως από τότε που είχαμε αυτόν τον ελεύθερο χρόνο, όλα έχουν προχωρήσει. Είτε πρόκειται για αυτή τη σχέση, είτε για τη σχέση της Courtney, είτε για οποιονδήποτε», πρόσθεσε η 40χρονη τηλεπερσόνα.


https://www.instagram.com/p/BvSb0sGHE03/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι άνθρωποι είχαν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο και δημιούργησαν αυτές τις όμορφες νέες σχέσεις. Τις έκαναν να "ανθίσουν" και θα είναι πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να δούμε τη δυναμική των γυρισμάτων και όλους εμάς ξανά μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος!», είπε αμέσως μετά στην Ellen DeGeneres.

Ωστόσο, η Kim δεν εμφανίστηκε και πολύ σίγουρη για το αν θα συμμετέχει και η ίδια στη νέα σειρά!

Τα αστειάκια της DeGeneres που κόμπλαραν την Kim

Η Ellen DeGeneres διακρίνεται για το χιούμορ της, γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις - πολλές - δημόσιες εκδηλώσεις στοργής που έχει κάνει η Kim Kardashian στον πρώην σύζυγό της, Kaney West.


https://www.instagram.com/p/CTwV75cpGPh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι... πολύ, αλλά είναι χαριτωμένο. Αγαπώ την αγάπη... αγαπώ και να την εκδηλώνω!», σχολίασε η Kim.

Να σου θυμίσουμε ότι η 40χρονη δισεκατομμυριούχος, πριν από μερικούς μήνες, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Πρόσφατα, μάλιστα, παρευρέθηκαν στο Met Gala φορώντας... σχεδόν το ίδιο σύνολο!

Cover photo: @kimkardashian