Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Πατούλια Κατερίνα
Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

H Κylie Jenner είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της.

Ακόμα ένα μωρό για την Kylie Jenner και για την οικογένεια Kardashian – Jenner. Μετά από φημολογία μηνών, η 24χρονη Kylie Jenner αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

Kylie Jenner: Η πρώτη εμφάνιση με μαγιό μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (photos & video)

Το βίντεο ανακοίνωσης της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο έχει ήδη 43 εκατομμύρια προβολές και στο οποίο ξεκινάει από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, προχωράει στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον πατέρα του μωρού και στην μαμά Kris αλλά και στην κόρη της Kylie, Stormi που μαθαίνει πως σύντομα θα γίνει μεγάλη αδερφούλα.


https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi

H Jenner είναι μαμά της τρίχρονης σήμερα Stormi, η οποία ακολούθησε τη μαμά της στον υπέρηχο και φαίνεται σε πολλά πλάνα του βίντεο να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της Kylie περιμένοντας το αδερφάκι της.

Να τι γράφαμε πριν λίγες ημέρες: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner-Ιδού όσα γνωρίζουμε

Η κρυφή πρώτη εγκυμοσύνη και γέννα


https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf

Η Kylie είχε καταφέρει να κρατήσει μυστική όλη την πρώτη της εγκυμοσύνη, με τους παπαράτσι να την κυνηγούν επίμονα για να κλέψουν μια πόζα με φουσκωμένη κοιλιά. Τελικά η Jenner έριξε το Instagram τον Φεβρουάριο του 2018 όταν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της και έφτασε τα 18,5 εκατομμύρια likes.

Ο σύντομος χωρισμός και η επανασύνδεση:

Εδώ και καιρό ακούγεται πως ο Travis Scott και η Kylie Jenner έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, έπειτα από διάλειμμα που έκαναν στον δεσμό τους τον Σεπτέμβριο του 2019. Το ζευγάρι είχε τότε αποφασίσει να πάρει λίγο χρόνο χωριστά, αφού προσπάθησε και δεν κατάφερε να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Εκείνη την εποχή, μια πηγή τόνιζε στο HollywoodLife ότι ήταν ο τρόπος ζωής και το πολυάσχολο πρόγραμμα της Kylie και του Travis εκείνο που έκανε τη σχέση τους να αποτύχει. Τελικά, ο έρωτας του ζευγαριού αποδείχτηκε πιο δυνατός και πλέον περιμένουν μαζί το δεύτερο μωρό τους.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του δεύτερου μωρού, το οποίο θα μάθουμε σύντομα, πιθανότατα με ένα παρόμοιο ποστ στο Instagram με εκείνο της γέννησης της Stormi. Η Kylie φαίνεται να είναι ήδη σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα ευχάριστα νέα, μιας και βαδίζει πια πολύ κοντά προς τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η απόφαση να κρατήσει μυστική την πρώτη εγκυμοσύνη:

Τον Ιούνιο του 2021, η 24χρονη Kylie αποκάλυψε και το γιατί αλλά και το πώς κράτησε μυστική την πρώτη της εγκυμοσύνη:



«Έχω μοιραστεί ήδη τόσα πολλά για τη ζωή μου, έμεινα έγκυος πολύ νέα και ήταν κάτι πολύ προσωπικό όλο αυτό για μένα. Δεν ήξερα τι θα προκαλέσει στον κόσμο και ποια γνώμη θα έχουν όλοι. Οπότε αποφάσισα πως ήθελα να το βιώσω μόνη μου».

Η Kylie αποκάλυψε πως έμεινε σπίτι και έκανε βόλτες μόνο στη γειτονιά της και οι παπαράτσι έβγαζαν φωτογραφίες ακόμα και από το ντελίβερι που αγόραζε.

H αντίδραση της οικογένειάς της

Οι αδερφές της Jenner δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και στα social media με σχόλια κάτω από το βίντεο αποκάλυψης της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Δες παρακάτω.