Τα μαθήματα selfie από την Βίκυ Σταυροπούλου στην Μαρία Καβογιάννη έγιναν viral

Κατερίνα Μπούσιου
Τα μαθήματα selfie από την Βίκυ Σταυροπούλου στην Μαρία Καβογιάννη έγιναν viral

Influencers για... κλάματα στο Πήλιο και παραλίγο να είχαμε ατυχήματα ποζάροντας για μία καλή selfie. Οι followers ξεκαρδίστηκαν με το video τους. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη, είναι φίλες κολλητές εδώ και χρόνια και αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνουν κοινές χειμερινές διακοπές ολίγων ημερών στις Μηλιές του Πηλίου, όπου η Μαρία Καβογιάννη έχει το εξοχικό της. Και η απόπειρα να τραβήξουν την τέλεια selfie με φόντο τους καταρράχτες, έφερε γέλια στους followers.


https://www.instagram.com/p/CNX40lvhuDO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιnfluencers για κλάματα

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι αρκετά εξοικειωμένη με τον κόσμο των social media παίρνοντας και μαθήματα φυσικά από την κόρη της Δανάη Μπάρκα. Αξέχαστα έχουν γίνει τα video με τις φάρσες που της έκανε η Δανάη, αλλά και όσα ανεβάζει η ίδια από τον εξοχικό τους στην Καλαμάτα. Αυτή τη φορά μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, βρέθηκαν στις Μηλιές του Πηλίου όπου η καλή τους φίλη Μαρία Καβογιάννη έχει το εξοχικό της και εκτός από τις βόλτες τους για φαγητό, έκαναν και μεγάλους περιπάτους στο μαγευτικό τοπίο. Κάποια στιγμή βρέθηκαν σε μία γέφυρα με καταρράχτες και το θεώρησαν ιδανικό φόντο για μία selfie. Το ποια θα πατούσε το κουμπί για να τραβήξουν τη φωτογραφία και το σωστό πλάνο έφεραν ευτράπελα και οι followers ξεκαρδίστηκαν από τις αντιδράσεις τους γιατί προσπαθούσαν για ώρα να βρούν το σωστό σημείο. Αφήστε που κινδύνευαν να...πέσουν και από τη γέφυρα.


https://www.instagram.com/tv/CZ4R9g0gRyk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φιλία των δύο γυναικών κρατά πολλά χρόνια και μάλιστα η Μαρία Καβογιάννη γνωρίζει τη κόρη της Βίκυς, Δανάη Μπάρκα από μικρή ηλικία. Για αυτό το λόγο μάλλον, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε και την άνεση να της κάνει εκείνη την αλησμόνητη φάρσα πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας την υποτιθέμενη κρυφή της εγκυμοσύνη. Η ηθοποιός είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την Δανάη, που προσφέρθηκε μάλιστα να της βαφτίσει το μωρό και άρχισε να της δίνει κουράγιο που θα το μεγάλωνε χωρίς να έχει δίπλα τον πατέρα του. Την έκανε μέχρι και να δακρύσει από συγκίνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανάη Μπάρκα: «Οι φίλες μου με λένε...συνταξιούχο. Μου λείπει ένας σύντροφος»

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Δε με άφησε να νιώσω μόνη. Ήταν πάντα δίπλα μου»

Η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει Πρωτοψάλτη και στέλνει το Instagram σε παραλήρημα - Λιώνει η Σταυροπούλου