Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Δε με άφησε να νιώσω μόνη. Ήταν πάντα δίπλα μου»

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Δε με άφησε να νιώσω μόνη. Ήταν πάντα δίπλα μου»

Η παρουσιάστρια μιλάει με εκθειαστικά λόγια για τη μαμά της.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου για όλα όσα ήθελε το κοινό να μάθει. Η ηθοποιός, που συγκαταλέγεται στις πιο αγαπημένες του χώρου σήμερα, σχολίασε το γεγονός της ξαφνικής της ανόδου στη δημοφιλία με την προβολή του «Είσαι το Ταίρι μου», ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, που εμφανίστηκε με βιντεοκλήση για να τη στηρίξει.

Τι μαμά είναι η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο οικοδεσπότης, λοιπόν, ρώτησε την Μπάρκα «τι μαμά είναι η Σταυροπούλου», με την ίδια να απαντά πως ήταν μία μαμά που της έδωσε πολλή αγάπη και, ακόμα και όσα λάθη πιθανώς έκανε, εξελίχθηκαν παραγωγικά.






«Δεν ξέρω αν υπάρχει εγχειρίδιο της καλής μαμάς. Νομίζω ότι, αν ένα κορίτσι είναι σε μικρή ηλικία, θέλει να γίνει μαμά αλλά σκέφτεται ότι δεν μπορεί, η μαμά μου είναι το τρανό παράδειγμα του ότι τα μπορείς όλα. Τα μπορείς όλα αν έχεις πίστη, αν έχεις αγάπη και αν έχεις στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε αυτά. Φαντάζομαι ότι αν ψάξουμε, μπορούμε να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά αυτά τα λάθη, επειδή τα έκανε με αγάπη και με αγνότητα στο ψάξιμο το δικό της, οδήγησαν και εμένα και εκείνη και τη σχέση μας στο να είναι πολύ ωραία. Οπότε, από τραύματα μετατράπηκαν σε θαύματα»
, είπε η Δανάη.

Δεν την άφησε ποτέ να νιώσει μόνη

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου επισήμανε πως το μεγάλωμα της Δανάης ήταν μία δύσκολη δουλειά για μία γυναίκα μόνη της που, παράλληλα, δούλευε. Τότε, η παρουσιάστρια απάντησε πως το μεγαλύτερο καλό που της έκανε ήταν το ότι δεν την άφησε να δει τις δυσκολίες και πως ήταν πάντα δίπλα της.




«Ένα από τα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά της ήταν ότι δε με άφησε ποτέ να δω τις δυσκολίες. Τις έβλεπα, αλλά επειδή έχω πάρει τη διακριτικότητά της και την πίστη της, ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστριά της πρώτα ανθρώπινα και μετά επαγγελματικά. Δε με άφησε λεπτό να φοβηθώ, να νιώσω ανασφαλής, να νιώσω απροστάτευτη. Ήταν πάντα δίπλα μου ακόμα κι όταν οικονομικά δεν είχε να μου δώσει αυτά που ονειρευόταν. Εγώ έπαιρνα τόση αγάπη που κάλυπτε οτιδήποτε θεωρούσε εκείνη ότι θα έπρεπε να έχω παραπάνω. Άρα, νομίζω ότι ως μαμά η ίδια θεωρεί ότι ήταν πολύ χειρότερη, ενώ ήταν η καλύτερη. Δε νομίζω ότι αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα το άλλαζα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είσαι το ταίρι μου: 5 πράγματα που δεν ήξερες με αφορμή το post της Δανάης Μπάρκα

Βούρκωσε η Δανάη Μπάρκα: Τα συγκινητικά λόγια για τον Πάνο Νάτση και το πένθος του Καπουτζίδη

Η Δανάη Μπάρκα τραγουδάει Πρωτοψάλτη και στέλνει το Instagram σε παραλήρημα - Λιώνει η Σταυροπούλου