Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα

Sabine Camhi
Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα

Η γοητεία και η ανεπιτήδευτη κομψότητα που προσφέρει ένα κοστούμι είναι ασυναγώνιστες.

Η πρόσκληση σε ένα πάρτι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση, ωστόσο είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζεις το αιώνιο δίλημμα: τι να φορέσω; Νιώθεις χωρίς καμία αμφιβολία καλύτερα με σακάκια και παντελόνια παρά με φορέματα; Τότε θα σου αρέσει πολύ η πρότασή μου. Φέτος, σου προτείνω να κάνεις ένα statament κοστούμι το go-to outfit σου. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα που φοράς.



Σατέν και βελούδινα κοστούμια με βραδινό χαρακτήρα

Για μία festive εμφάνιση, ψάξε για πολυτελή υφάσματα, όπως το βελούδο και το σατέν, τα οποία αποδίδουν άριστα μια αίσθηση πολυτελείας, και αν θέλεις πραγματικά να μπεις στο χριστουγεννιάτικο spirit, δοκίμασε παραδοσιακά χρώματα, από το κόκκινο έως το πράσινο. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο όσον αφορά ένα glamorous κοστούμι για πάρτι; Μπορείς να το φορέσεις και στο γραφείο για ένα σημαντικό meeting.

looks_gia_parti1.jpg

Party season is on: Τα πιο εντυπωσιακά looks για να πας σε πάρτι τις γιορτινές μέρες

Μπορείς για παράδειγμα να αντιγράψεις το look της Gwyneth Paltrow στο Gucci Love Parade, όπου φόρεσε μια ανανεωμένη εκδοχή του εμβληματικού βελούδινου κόκκινου κουστουμιού που είχε σχεδιάσει ο Tom Ford το 1996 για τον οίκο Gucci. Ένα βελούδινο κοστούμι σε κόκκινο ή μπορντό, αποτελεί μια κλασική επιλογή στην οποία μπορείς να επιστρέψεις πάντα. Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο διακριτικό, μπορείς να επιλέξεις ένα βελούδινο blazer, μια επιλογή που θα διαλέγεις τακτικά από την γκαρνταρόμπα σου – χωρίς απαραίτητα να είναι Χριστούγεννα.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα 10 κοστούμια που θα σου εξασφαλίσουν μια πολύ chic εμφάνιση φέτος τις γιορτές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί το πιο shiny και ιδιαίτερο δώρο των φετινών γιορτών, θα το χαρίσω εγώ στον εαυτό μου!

Αυτά είναι τα πιο glam αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν F/W 2021 που θα φορέσεις στις γιορτές