Party season is on: Τα πιο εντυπωσιακά looks για να πας σε πάρτι τις γιορτινές μέρες

Sabine Camhi
Party season is on: Τα πιο εντυπωσιακά looks για να πας σε πάρτι τις γιορτινές μέρες

Για να γίνεις η «Party Queen» στα Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δεκέμβριος μπήκε πριν λίγες μέρες και η εορταστική περίοδος πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η περίοδος που μπορούμε να φάμε λίγα παραπάνω γλυκά, να πιούμε λίγο παραπάνω και να χορέψουμε πολύ παραπάνω - σε έχει πιάσει και σένα ανυπομονησία και ασυγκράτητος ενθουσιασμός; Αυτό σημαίνει πως πρέπει σιγά σιγά να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις στις βραδινές εμφανίσεις σου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Για να καταλήξεις όμως στο σύνολο που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου την περίσταση.



Get the party started!

Είτε σε πάρτι μαγαζιού, είτε σε πάρτι στο γραφείο, είτε σε οικογενειακό δείπνο στο σπίτι, οι επιλογές είναι πολλές και όση φαντασία και αν έχεις, είναι λογικό να κολλάς μερικές φορές και να σου χτυπάει την πόρτα η κλασική απογοήτευση του «Δεν έχω τι να βάλω». Μην πανικοβάλλεσαι όμως. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές ιδέες.

forema_xristougenna.jpg

Oδηγός Αγοράς: Δέκα midi φορέματα για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο κομψή από ποτέ

Αφού έχουμε ακόμα μερικές μέρες πριν σημάνει η έναρξη της εορταστικής περιόδου, συγκεντρώσαμε 12 εντυπωσιακά και φανταχτερά εορταστικά looks που μπορείς να φορέσεις στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο, σε οικογενειακό δείπνο στο σπίτι και στα πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Είμαστε σίγουρες ότι κάτι απ’ αυτά θα έχεις στο σπίτι. Εξάλλου τώρα είναι η ευκαιρία σου για πιο glam και φανταχτερές εμφανίσεις. Αν δεν τα φορέσεις αυτά τις ημέρες των Χριστουγέννων πότε θα το κάνεις; Αν από την άλλη δεν σε εκφράζει η τόση λάμψη, μην αγχώνεσαι, έχουμε μερικά σύνολα και για εσένα στην gallery που ακολουθεί.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είναι τα πιο glam αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν F/W 2021 που θα φορέσεις στις γιορτές

Επτά γιορτινά δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου και θα αναδείξουν τη golden πλευρά σου!