6 nude μολύβια για ζουμερά χείλη που φαίνονται σα να μη φοράς τίποτα

Ευαγγελία Αλπίδου
6 nude μολύβια για ζουμερά χείλη που φαίνονται σα να μη φοράς τίποτα

Με τα nude μολύβια χειλιών, έχεις δύο πράγματα... Διάρκεια και σχήμα!

Γενικά στο μακιγιάζ προτιμώ τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις. Αν ανοίξεις την την τσάντα μου θα βρεις δεκάδες διαφορετικές nude αποχρώσεις κραγιόν, άλλες πιο σκούρες κι άλλες πιο ανοιχτές. Τα nude κραγιόν τα αγαπώ! Ταιριάζουν τέλεια σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται συνεχώς ζουμερά. Άλλο ένα θετικό που έχουν είναι, ότι μπορείς να τα εφαρμόσεις όπου κι αν είσαι χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να έχεις κάποιο καθρεφτάκι. Με ένα μόνο πέρασμα είσαι έτοιμη! Το ίδιο ισχύει και για τα nude μολύβια χειλιών. Με τα nude μολύβια χειλιών, έχεις δύο πράγματα... Διάρκεια και σχήμα!

Μπλε σκιά, ροζ ζυγωματικά ή έντονο κραγιόν, 3 μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν έμπνευση το ΣΚ

Το nude μολύβι δεν θέλει καθρέφτη

Altuzarra-clp-S24-005.jpg

Το μολύβι χειλιών θα δώσει σχήμα στα χείλη και θα κάνει το κραγιόν σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στην ημέρα. Συγκεκριμένα, τα nude μολύβια χειλών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση και να φορεθούν με όλα τα κραγιόν, ακόμα και με τα πιο έντονα. Εγώ, πολλές φορές επιλέγω να το φοράω μόνο του. Οι nude αποχρώσεις κάνουν τα χείλη να φαίνονται απίστευτα ζουμερά και γεμάτα, ενώ φαίνονται σα να μη φοράω τίποτα. Natural beauty! Αν θέλω ένα πιο glam αποτέλεσμα μπορεί να προσθέσω ένα διάφανο lip gloss και είμαι έτοιμη!

5 ροζ κραγιόν για να πετύχεις τα juicy χείλη της Κατερίνας Καινούργιου

Τα nude μολύβια χειλιών είναι διακριτικά και sexy, ενώ ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ και σε κάθε περίσταση. Είναι με λίγα λόγια... τέλεια! Στην παρακάτω gallery σου έχω 6 φανταστικά nude μολύβια χειλιών για να έχεις πάντα και παντού μαζί σου.