TikTok trends: Μπλε σκιές και «παγωμένα» χείλη είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης

Ευαγγελία Αλπίδου
TikTok trends: Μπλε σκιές και «παγωμένα» χείλη είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης

Λαμπερά δέρματα που αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου και μπλε smokey eyes που θυμίζουν το καταγάλανο χρώμα της θάλασσας θα χαρίσουν μία φρέσκια πινελιά στα spring outfits της σεζόν

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή του TikTok βλέπω και ένα καινούργιο trend. Οι beauty lovers με τη φαντασία και το ταλέντο τους δημιουργούν συνεχώς νέα trends ή ανανεώνουν με φρέσκιες πινελιές τις τάσεις από τα 90s και 00s.

Manicure με πασχαλίτσες; 5 σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Τα περισσότερα γίνονται αμέσως δημοφιλείς με αποτέλεσμα να τα δοκιμάζουμε ξανά και ξανά στην καθημερινότητά μας. Μερικά από αυτά είναι το strawberry και το latte makeup, η αισθητική του clean girl και τα sleek buns. Φέτος, την άνοιξη έρχονται να προστεθούν στο μακιγιάζ δροσερά vibes από τη δεκαετία του 90'. Λαμπερά δέρματα που αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου και μπλε smokey eyes που θυμίζουν το καταγάλανο χρώμα της θάλασσας θα χαρίσουν μία φρέσκια πινελιά στα spring outfits της σεζόν. Είναι makeup trends που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε τόνο δέρματος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις!

Glowtouring

379197235_18408435283037292_4578871773071715210_n.jpg

@haileybieber

Το glowtouring είναι η λαμπερή εκδοχή του κλασσικού contouring. Για να πετύχεις ένα απίστευτα λαμπερό δέρμα θα χρειαστεί να blendάρεις το ελαφρύ foundation με την ενυδατική σου. Στην αγορά υπάρχουν προϊόντα όπως το νέο foundation 4 σε 1 της Maybelline το οποίο λειτουργεί ως primer, concealer, highlighter και κρέμα BB και σου χαρίζει ένα εξαιρετικά, φυσικό, δροσερό φινίρισμα.

Προσοχή! Την άνοιξη και το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από ελαφριές υφές και προϊόντα που κρατούν την επιδερμίδα συνεχώς ενυδατωμένη.

Editor’s Choice: 8 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, θα τα λατρέψεις κι εσύ

Frozen lips

Ester-Manas-bks-F24-014.jpg

Τα frozen χείλη της δεκαετίας του 90' έχουν κάνει ένα δυνατό comeback. Για να πετύχεις αυτό το nude-ουδέτερο αποτέλεσμα που μοιάζει με φυσικό θα χρειαστεί να τοποθετήσεις επάνω από το nude κραγιόν ή το lip balm σου ελάχιστη ποσότητα από το concealer σου και να το ταμπονάρεις με τα δάχτυλά σου. Ναι, τόσο απλό! Αν θες έξτρα λάμψη μη διστάσεις να προσθέσεις ένα διάφανο lop gloss.

Pearl skin

208404406_878033666118556_7563788499393028653_n.jpg

@claudianeacsu

Το pearl skin είναι ένα από τα makeup trends που γνωρίσαμε την προηγούμενη χρονιά. Για να πετύχεις αυτή την ανάλαφρη επιδερμίδα που μοιάζει με μικρέ πέρλες κάθε φορά που την χτυπούν οι ακτίνες του ήλιου θα χρειαστεί να επενδύσεις σε μία βάση με glitter. Επιπλέον, για extra glow αποτέλεσμα μπορείς να blendάρεις το foundation με το highlighter σου και το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη πως θα σε εκπλήξει! Το pearl skin είναι μία από τις hot τάσεις του καλοκαιριού που θα σε συντροφεύσουν από το πρωί ως το βράδυ.

Blue smokey eyes

Diesel-bks-F23-051-(1).jpg

Το μπλε είναι το χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού. Είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και χαρίζει ένα φωτεινό και δροσερό βλέμμα. Τοποθέτησε λίγη μπλε σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο και στο υπόλοιπο μακιγιάζ σου επίλεξε γήινες-ουδέτερες αποχρώσεις.

Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου