Girl Crush: Το beauty trick της Beyoncé που «εξαφανίζει» το κουρασμένο βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Το beauty trick της Beyoncé που «εξαφανίζει» το κουρασμένο βλέμμα

Η Queen Bee χρησιμοποιεί πάντα μεταξωτές μαξιλαροθήκες, καθώς βοηθούν στη μείωση της ψαλίδας και λειτουργούν κατά του φριζαρίσματος. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να είναι στα top trends αυτή τη στιγμή με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Cowboy Carter» και το θρυλικό κομμάτι που ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή της. Η Beyoncé, εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι και την εκπληκτική φωνή της έχει αφήσει το στίγμα της και στον κόσμο της ομορφιάς. Τα πλούσια, μακριά μαλλιά της με το χρυσαφένιο χρώμα και η αλαβάστρινη επιδερμίδα της μας έχει κάνει πολλές φορές να αναρωτηθούμε, για το ποια είναι τα beauty secrets που ακολουθεί η Queen Bee στην καθημερινότητά της.

Logo nails: Η JLo στόλισε το manicure της με το logo του πιο αγαπημένου της οίκου μόδας

434367055_18475072459008035_7591993759401040744_n.jpg

@beyonce

Η 42ηχρονη τραγουδίστρια αγαπάει τον κόσμο της ομορφιάς και ασχολείται καθημερινά με τη beauty routine της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πριν λίγους μήνες λάνσαρε το δικό της luxury hair brand με το όνομα CÉCRED. Ε, λοιπόν, επειδή εμείς στο beauty department του queen λατρεύουμε την Beyoncé -είμαστε σίγουρες κι εσύ!- αποφασίσαμε να μάθουμε τα πάντα για τα beauty secrets που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο beauty icon. Μέσα από συνεντεύξεις της σε περιοδικά του εξωτερικού, μάθαμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της και τα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω για εσένα. Το Girl Crush αυτής της εβδομάδας είναι η Beyoncé!

Into the blue: Η Μαρίνα Σάττι μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ μας

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Queen Bee

435670011_18477728227008035_4789836981861591831_n.jpg

@beyonce

Το trick της Beyoncé που εξαφανίζει το κουρασμένο βλέμμα

Η Beyoncé είναι μία φυσιολογική γυναικά σαν όλες εμάς! Δηλαδή, μετά από μία δύσκολη και κουραστική μέρα, μπορεί να εμφανίσει μαύρους κύκλους γύρω από την περιοχή των ματιών. Παρόλα αυτά, ξέρει να τους εξαφανίζει! Πώς; Τοποθετώντας λίγη χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτό το trick φωτίζει αμέσως τα χαρακτηριστικά της και χαρίζει ένα ξεκούραστο και ανορθωμένο βλέμμα.

Χρησιμοποιεί μεταξωτές μαξιλαροθήκες

Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες όπως έχουμε ξανά πει βοηθούν στη μείωση της ψαλίδας, λειτουργούν κατά του φριζαρίσματος, ενώ συμβάλουν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών της επιδερμίδας του προσώπου. Αν, λοιπόν αναρωτιέσαι ακόμα για τα πλούσια και λαμπερά μαλλιά που έχει η Beyoncé, μόλις πήρες την απάντησή σου!

Ισορροπία στο μακιγιάζ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύει τις λάμψεις στο μακιγιάζ. Ωστόσο, δεν τις επιλέγει ποτέ στην περιοχή του Τ, γι' αυτό και στις φωτογραφίες βγαίνει πάντα το τέλειο glow makeup look. Στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι επιλέγει ματ υφές, ενώ στα ζυγωματικά και στις γωνίες του προσώπου τις αρέσουν οι υγρές υφές με διακριτικές λάμψεις, οι οποίες δημιουργούν την τέλεια sunkissed επιδερμίδα. Το αγαπημένο της προϊόν είναι το bronzer.

https://www.instagram.com/reel/C6Dex5orHYi/

Θεραπεία μαλλιών με λάδι

Μία φορά τον μήνα, η 42ηχρονη τραγουδίστρια κάνει θεραπεία μαλλιών με λάδι. Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζει 2 με 3 κ. σ αιθέριο έλαιο και κάνει ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μήκη των μαλλιών της, πριν του λούσιμο. Αφήνει το λάδι επάνω στα μαλλιά της για μία ώρα, ξεπλένει με χλιαρό νερό και στη συνέχεια εφαρμόζει τα υπόλοιπα hair products. Αυτή η θεραπεία χαρίζει ελαστικότητα στην τρίχα, μειώνει το φριζάρισμα και χαρίζει ένα glow εφέ στα μαλλιά.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι θα εντάξουμε σίγουρα τα μυστικά ομορφιάς της Queen Bee στην καθημερινότητά μας! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Beyoncé είναι το απόλυτο Girl Crush όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο για εμάς, αλλά για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο.
Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Girl Crush: Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν