The Weight Balance Formula 100: H μαγική φόρμουλα

The Weight Balance Formula 100: H μαγική φόρμουλα

Το συμπλήρωμα διατροφής της Κορρές που ισορροπεί τη ζυγαριά μας.

Αν είστε οπαδοί των συμπληρωμάτων διατροφής ήδη, ξέρετε πόσο σημαντικό ρόλο έχουν. Αν δεν ανήκετε ακόμη σε αυτήν την ομάδα, ετοιμαστείτε να μπείτε με το συμπλήρωμα διατροφής της Κορρές, The Weight Balance Formula 100, που καταφέρνει να ισορροπήσει το βάρος μας. Άλλωστε, τα συμπληρώματα διατροφής ως μέσο ομορφιάς είναι η νέα μεγάλη τάση που έχει ξεκινήσει ήδη στο εξωτερικό και πλησιάζει στα δικά μας εδάφη.

Η εμπειρία και η πολύχρονη γνώση από τη θεραπευτική χρήση των βοτάνων στο φαρμακείο, της Κορρές, οδήγησε στη δημιουργία συμπληρωμάτων διατροφής, εστιάζοντας σε φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης, με ελληνικά βιολογικά βότανα, θεραπευτικά βότανα, φυσικές πρώτες ύλες και βιταμίνες και συστατικά του φαρμακείου με βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη δράση –χωρίς συνθετικά συντηρητικά, συνθετικές χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης.

Το συμπλήρωμα διατροφής The Weight Balance Formula 100 περιέχει CLA [συζευγμένο Λινολεϊκό οξύ] που προσφέρει υψηλή θρεπτική αξία και αντιοξειδωτική προστασία. Προέρχεται από ειδική επεξεργασία του έλαιου Καρδάμου και μπορεί να επηρεάσει θετικά την αναλογία μυϊκής μάζας/ σωματικού λίπους στον οργανισμό. Η λιποδιαλυτική δράση του CLA συνδέεται με αυξημένη λιποδιάλυση στα κύτταρα του λιπώδους ιστού και εκτεταμένη οξείδωση των λιπαρών οξέων τόσο στα κύτταρα του λιπώδους ιστού, όσο και στα μυϊκά κύτταρα.

Άλλο ένα συστατικό του είναι η L-Καρνιτίνη, που επιταχύνει την καύση του διατροφικού λίπους, μειώνει το αίσθημα της πείνας και διευκολύνει τη μείωση κατανάλωσης φαγητού και βελτιώνει την απόδοση της φυσικής δραστηριότητας και καθυστερεί την έναρξη της κόπωσης γιατί αυξάνει την προσφορά λιπαρών οξέων για τις απαιτούμενες καύσεις του οργανισμού. Η Καρνιτίνη είναι ένα διπεπτίδιο με κύρια δράση τη μεταφορά λιπαρών οξέων κατά το μεταβολισμό των λιπών προς παραγωγή ενέργειας και με τον τρόπο αυτό αυξάνει το μεταβολισμό λιπαρών οξέων και παρέχει επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό.

Το δραστικό συστατικό που εξάγεται από τον πολτό των φρούτων Garcinia, περιορίζει τη μετατροπή των υδατανθράκων -που λαμβάνονται με την τροφή- σε λίπος, επιτυγχάνοντας μειωμένη παραγωγή και απόθεση λίπους στο λιπώδη ιστό και στο ήπαρ. Επιπλέον, χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στη φυσιολογική αποβολή υγρών και στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων.

Δύο εκχυλίσματα, της λουίζας και της αγκινάρας συμβάλλουν στη φυσιολογική αποβολή των υγρών και στην αποφυγή της κατακράτησής τους ενώ το εκχύλισμα ginseng δίνει στον οργανισμό την απαραίτητη αντοχή και ενέργεια, σωματική και πνευματική, ώστε να ανταπεξέλθει στην ένταση που προκαλεί μία αγωγή απώλειας βάρους, λόγω της μειωμένης πρόσληψης τροφής/ ενέργειας και αυξημένης σωματικής άσκησης.

Το The Weight Balance Formula 100 συμπεριλαμβάνεται στο Weight Balance Set και θα το βρείτε στα φαρμακεία.