Girl Crush: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της «Blair Waldorf» από την αγαπημένη σειρά Gossip Girl

Girl Crush: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της «Blair Waldorf» από την αγαπημένη σειρά Gossip Girl

Η αγαπημένη «Blair Waldorf» έχει πει σε συνέντευξή της, ότι σε περίπτωση που δεν της αρέσει ένα κούρεμα, κυκλοφορεί με καπέλο μέχρι να το συνηθίσει.

Ε, λοιπόν, σήμερα θα θυμηθούμε την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια από την αξέχαστη αμερικανική σειρά των 00s, Gossip Girl. Yeah! Η Leighton Meester, γνωστή σε όλους ως «Blair Waldorf» είναι ένας από τους χαρακτήρες που έχει στιγματίσει τα εφηβικά μας χρόνια. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της -εκτός από το καυστικό χιούμορ της- ήταν οι πολύχρωμες κορδέλες στα μαλλιά της, οι οποίες ήταν πάντα matchy-matchy με τα outfits της.

Η πλοκή της σειράς περιστρέφεται γύρω από τις ταραχώδεις ζωές εφήβων που ανήκουν στην ανώτερη κοινωνική τάξη του Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η Blair Waldorf (Leighton Meester) είναι ουσιαστικά η «Queen» όλου του παιχνιδιού, καθώς όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη σειρά, περιστρέφονται κατά κάποιον τρόπο γύρω από το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/C58tk0LLV0c/

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

Την Blair, τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά με μακριά σπαστά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση. Πλέον όμως η αγαπημένη ηθοποιός έχει υιοθετήσει διακριτικές αφέλειες οι οποίες πλαισιώνονται γύρω από το μέτωπό της και κολακεύουν τέλεια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Και επειδή εμείς στο beauty department του queen λατρεύουμε την Leighton Meester -είμαστε σίγουρες κι εσύ- αποφασίσαμε να μάθουμε τα πάντα για τα beauty secrets που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι ένα από τα girl crushes μας! Το Girl Crush αυτής της εβδομάδας είναι η Blair Waldorf από το Gossip Girl!

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Leighton Meester

439848372_25717420081182622_5495466974989849537_n.jpg

@itsmeleighton

Δεν επιλέγει να φοράει foundation στην καθημερινότητά της

Η Leighton Meester, θέλει να αισθάνεται την επιδερμίδα της καθαρή! Τις ημέρες που δεν έχει υποχρεώσεις ή κάποιο γύρισμα, φοράει μόνο μία αντηλιακή προσώπου με χρώμα. Το βράδυ, είναι πιστή στη skincare routine και δεν ξεχνάει ποτέ την ενυδατική κρέμα προσώπου της.

Το μυστικό για λεία και λαμπερά μαλλιά

«Μου αρέσουν πολύ τα hai oils, καθώς κάνουν τα μαλλιά μου απίστευτα απαλά, ενώ τους χαρίζουν άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Σε περίπτωση που μετανιώσω ένα look, κυκλοφορώ όλη την ώρα με καπέλο μέχρι να το συνηθίσω. Ναι, ακούγεται αστείο, αλλά δυστυχώς το κάνω!»

Girl Crush: Το μυστικό ομορφιάς της Dua Lipa είναι ότι δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ

https://www.instagram.com/p/B4nyX2Nnk8d/

Το γυμναστήριο είναι «αγγαρεία»

«Μισώ να γυμνάζομαι! Η γυμναστική για εμένα είναι "αγγαρεία". Μισώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο και δεν με ενδιαφέρει πραγματικά να το κάνω. Το μόνο πράγμα που αγαπώ είναι η γιόγκα, και το κάνω τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα», έχει πει σε συνεντεύξεις της σε site του εξωτερικού.

Πώς κάνει styling τις αφέλειες της

Για τις αφέλειές της, χρησιμοποιεί το σεσουάρ και με μία μικρή στρογγυλή βούρτσα δημιουργεί το τέλειο ίσιο αποτέλεσμα. Λίγη λακ για να «κλειδώσει» το look και... έτοιμη! Τα υπόλοιπα μαλλιά τα αφήνει με τη φυσική τους σπαστεί κίνηση.

Η Leighton Meester, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας Girl Crush, εδώ στο beauty department του Queen. Είναι φυσική και πάντα ο εαυτό της! Και θα είναι πάντα η αγαπημένη του Charles Bartholomew Bass! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα