Και όμως συμβαίνει! Οι 7 λόγοι που δεν θέλει να κάνετε σεξ

Και όμως συμβαίνει! Οι 7 λόγοι που δεν θέλει να κάνετε σεξ

Όχι, εκείνος δεν έχει πονοκέφαλο...

Μπορεί στο μυαλό σου να θεωρείς πως οι άντρες είναι μηχανές του σεξ και είναι πάντα διαθέσιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ερωτική σου επιθυμία, αλλά υπάρχουν στιγμές που και τα αγόρια θέλουν την ηρεμία τους... Και αυτές οι στιγμές είναι τουλάχιστον έξι...


1. Είναι πολύ κουρασμένος. Ένας άντρας όταν είναι "πτώμα', όταν δηλαδή δούλεψε πολλές ώρες και βλέπει το κρεβάτι του σαν παράδεισο τίποτα δεν μπορεί να τον "ξυπνήσει". Αν μας πιάνεις!

2. Αμέσως μετά την αυτοϊκανοποίηση. Οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να μειώσουν το μεσοδιάστημα από την τελευταία του κορύφωση στην επόμενη. Καλύτερα να μην το προσπαθήσεις.

3. Γιατί η μαμά του είναι σπίτι. Τον επισκέπτεται από το χωριό και την φιλοξενεί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον ακούσει να κάνει σεξ. Αν προσπαθήσεις θα χάσεις τη μάχη.

4. Αμέσως μετά από κάποιο ατύχημα στην περιοχή. Δεν υπάρχουν έρευνες που να το επιβεβαιώνουν, αλλά αν κάποιος χτυπήσει στην περιοχή είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βρει την όρεξη για καυτό σεξ.

5. Έφαγε πικάντικο φαγητό. Δεν είναι ότι δεν θέλει σεξ. Θέλει. Απλά εκείνη τη στιγμή το στομάχι του δίνει μια μικρή μάχη να χωνέψει όσα έφαγε.

6. Όταν έχει πυρετό. Μην κοιτάς που οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές στην ταλαιπωρία. Αν ο σύντροφός σου έχει ίωση και είναι στο κρεβάτι το μόνο που θέλει να πάρει... είναι τα χάπια του και να γίνει καλά. Και θα κρατήσει όλες τις δυνάμεις του για την θεραπεία του.

7. Μόλις τελειώσατε κάποια συζήτηση για την οικογένειά του. Είτε του λες κάτι καλό, είτε κάτι κακό το να τον γυρνάς στα αθώα παιδικά του χρόνια σίγουρα δεν τον προδιαθέτεις για καυτές στιγμές κάτω από τα σεντόνια. Για αυτό απέφυγε αυτές τις συζητήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Να το κάνεις ή όχι;