Total Black Looks: Τα 15 πιο κομψά, ολόμαυρα φορέματα στην ιστορία των Oscars

Διονυσία Καλαποθαράκου
Total Black Looks: Τα 15 πιο κομψά, ολόμαυρα φορέματα στην ιστορία των Oscars

Από την Greer Garson το 1943 μέχρι την Lady Gaga το 2019, αυτά είναι τα μαύρα gowns που ξεχωρίσαμε.

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την 92η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar και ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τα σύνολα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών stars του Πλανήτη στο κόκκινο χαλί που θα στρωθεί έξω από το Dolby Theatre. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, και να δούμε ένα red carpet πλημμυρισμένο από πολύχρωμα looks και high fashion δημιουργίες ας θυμηθούμε, στην παρακάτω gallery, τα 15 καλύτερα total black outfits στην ιστορία του θεσμού.

Από την ολόσωμη φόρμα της Sissy Spacek το 1981 μέχρι το Versace φόρεμα της Jolie με το σκίσιμο που έκοβε την ανάσα, το 2012, το μαύρο πάντα ήταν μία «ασφαλής» και διαχρονικά κομψή επιλογή για τις κυρίες που ήθελαν να κάνουν ultra chic «αφίξεις» πριν την απονομή των Oscars. Δες αυτά που ξεχωρίσαμε και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο... μέχρι το επόμενο, φυσικά!

Και μία υπενθύμιση:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.