Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από το 1954

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από το 1954

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά και κάνουμε μία beauty αναδρομή ξεκινώντας από το 1954

Η βραδιά των Όσκαρ είναι σπουδαία για τον κινηματογράφο αλλά και για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Είναι η βραδιά που οι σταρ παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί με couture δημιουργίες και beauty looks που μας κάνουν να συζητάμε για μέρες και –μερικές φορές- για χρόνια. Βλέπεις, οι σταρ επιστρατεύουν τους καλύτερους makeup artists και hair stylists και σε συνεργασία με τους στιλίστες δημιουργούνται οι εμφανίσεις που περιμένουμε κάθε φορά με ανυπομονησία. Καθώς λοιπόν μετρούμε αντίστροφα για τα φετινά Βραβεία Όσκαρ, αποφασίσαμε να θυμηθούμε μερικά από τα beauty looks που μας έμειναν αξέχαστα αλλά και iconic looks. Η αναδρομή μας έφτασε πίσω στο 1954, τη χρονιά που Audrey Hepburn έφυγε με το χρυσό αγαλματίδιο κλέβοντας τις εντυπώσεις και συνέχισε με την Barbra, την Meryl και τη Sophia φτάνοντας μέχρι τις σταρ του σήμερα που κάθε χρονιά μας κάνουν να χειροκροτούμε μπροστά στις οθόνες μας. Είσαι έτοιμη για μία Οσκαρική beauty αναδρομή;

Μην ξεχάσεις:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.