8 φράσεις που θα σου φτιάξουν αμέσως την "φθινοπωρινή" αυτή διάθεση!

Άννα Πρέλεβιτς
8 φράσεις που θα σου φτιάξουν αμέσως την "φθινοπωρινή" αυτή διάθεση!

Νιώθεις πεσμένη ψυχολογικά; Ακολούθησε τις συμβουλές μου.

Καλή εβδομάδα αγαπημένες μου φίλες!

Καλώς ήρθες dear September! Εδώ και λίγες μέρες οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας και παρατηρώ πως σιγά σιγά το mood των διακοπών «σβήνει» και έτσι αυτομάτως εξαφανίζονται τα πολλά χαμόγελα που έβλεπα τους τελευταίους μήνες και ή όμορφη θετική «καλοκαιρινή» διάθεση! Θα τα φτιάξουμε όλα .. τώρα κιόλας! Δευτέρα σήμερα, δεν θα υπήρχε καλύτερη μέρα για να ξεκινήσεις να λες στον εαυτό σου τις 8 φράσεις που αυτομάτως θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

  1. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα.

Μπορεί η χθεσινή μέρα να μην ήταν τόσο καλή ή να ήταν τέλεια αλλά σήμερα είναι μία καινούργια μέρα και μπορείς να την κάνεις ακόμα πιο ωραία. Δεν θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ξανά στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019 όποτε κάνε την να αξίζει ;-)

  1. Όλοι έχουμε τα μυστικά μας

Όλοι έχουμε μυστικά. Άλλοι πιο σοβαρά, άλλοι πιο αθώα. Δικό σου μυστικό είναι, κράτα το για τον εαυτό σου απλά μην αφήνεις να σου επηρεάζει την καθημερινότητα ;-)

  1. Το να αποτυχίες .. είναι πραγματικά ΟΚ

Γιατί τόσο άγχος με την αποτυχία; Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μερικές φορές καταστάσεις που εμείς χαρακτηρίζουμε ως «αποτυχία» συμβαίνουν για να μας βάλει η ζωή στο δρόμο που θα ζήσουμε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας;(!)

  1. Μπορώ να κατακτήσω όλα μου τα όνειρα

Αυτό πίστεψέ το. Όσο τρελό όνειρο και να έχεις. Άμα δουλεύεις για αυτό, σήμερα είσαι μία μέρα πιο κοντά στο να το αποκτήσεις.

IMG 9230
  1. Η ζωή συνεχίζεται

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Η ζωή συνεχίζεται. Ο στόχος σου κάθε μέρα πρέπει να είναι να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος, να έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να γίνεις, να ξεπερνάς τις αποτυχίες και τα εμπόδια και να ζεις τη στιγμή.

  1. Αξίζω τα καλύτερα

Αυτό διάβασε το ξανά και ξανά. Μη συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και μην υποτιμάς τον εαυτό σου όταν ξέρεις τι αξίζεις. Η επιτυχία είναι στο δικό σου χέρι ;-)

  1. Ό,τι αξίζει .. είναι και πιο δύσκολο

Δεν χρειάζεται να πω πολλά εδώ. Τα πράγματα είναι απλά.

  1. Δικοί σου κανόνες

Αλήθεια τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι; Ξέρεις τι θέλεις; Άσε τους άλλους να λένε!

Lets go girls! <3




Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.