Οι DETOX συνήθειες που υιοθέτησα τους τελευταίους μήνες και δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω

Άννα Πρέλεβιτς
Οι DETOX συνήθειες που υιοθέτησα τους τελευταίους μήνες και δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω

Κορίτσια μου όμορφα (και αγόρια φυσικά :P ) Οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνω καθημερινά στο instagram είναι αυτές που αφορούν τη διατροφή μου!

Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο με κάποια δικά μου detox tips. Tips που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε την αποτοξίνωση και λειτουργία του οργανισμού μας, που θα χαρίσουν λάμψη στην επιδερμίδα μας και φυσικά θα μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο υγιείς και όμορφες!

Ξεχνάμε τα ακραία διατροφικά προγράμματα με χυμούς και ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές μου!

  1. Ξεκινάω τη μέρα μου με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι
Εικόνα1

Λένε πως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον οργανισμό σου. Ειδικά αν προσθέσεις και λίγη κανελίτσα. Ένα αποτοξινωτικό συστατικό όπως είναι το λεμόνι, συμβάλλει αφενός στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, λέγοντας αντίο στις τοξίνες, αφετέρου στην ακόμη πιο υγιή όψη της επιδερμίδας σου!

Εγώ προτείνω το λεμόνι γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και είναι βάλσαμο για την επιδερμίδα. Εσύ αντί για λεμόνι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κουρκουμά και τζίντζερ και να ωφεληθείς από τις θαυματουργές ιδιότητές τους!

  1. Τρέξιμο
treksimo

Το λατρεύω το τρέξιμο. Ειδικά αν είναι έξω στη φύση ή δίπλα στη θάλασσα. Την ευεξία που νιώθω μετά από τη γυμναστική ή το τρέξιμο δεν την αλλάζω με τίποτα! Η διάθεση μου είναι πάντα στα ύψη όσο κουρασμένη και αν νιώθω! Λογικό αφού κατά τη διάρκεια της γυμναστικής απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, η ορμόνη της ευτυχίας.

Εκτός από την ευεξία που προκαλεί η σωματική άσκηση, αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού μας μέσω της εφίδρωσης. Με λίγα λόγια κορίτσια μου .. ιδρώστε!

  1. Fasting
Εικόνα4

Ή αλλιώς “περιοδική νηστεία.” Πολύ πολύ της μόδας. Το ξεκίνησαν πρώτες οι Kardashians. Κάτι ξέρουν και αυτές!

Πριν μπω σε λεπτομέρειες ουσιαστικά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι το τελευταίο μου γεύμα να είναι minimum12 ώρες πριν φάω το πρωινό μου την επόμενη μέρα. Κανονικά οι ώρες που σου συνιστούν είναι 15-18 ( στις οποίες υπολογίζεται και ο βραδινός ύπνος), αλλά ξεκίνα με 12 και βλέποντας και κάνοντας!

Ουσιαστικά καταναλώσουμε όλες τις ημερήσιες θερμίδες μας μέσα σε 6-9 ώρες.

Για παράδειγμα, εάν το τελευταίο μας γεύμα είναι στις 7 το απόγευμα, το επόμενο γεύμα θα πρέπει να είναι γύρω στις 10 το πρωί. Από τις 10 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα μπορούμε να καταναλώσουμε κανονικά όλα μας τα γεύματα! Αλήθεια, θα δείτε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, όχι μόνο στο σώμα γιατί σαφώς θα ξεπρηστείτε αρκετά αλλά και στη διάθεση σας!

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό. Ο οργανισμός μας τις ώρες που νηστεύουμε επειδή δεν έχει φαγητό να μεταβολήσει, «τρώει» από τις τοξίνες που έχει ο οργανισμός μας οπότε δεν είναι μόνο θέμα διατροφής αλλά και θέμα υγείας!

*Δεν πρέπει να ακολουθούνται από παιδιά που βρίσκονται ακόμη στην ανάπτυξη. Επιπλέον, άτομα με προβλήματα διαβήτη θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους.

Εικόνα5
  1. we smile – we detox:

Τι νομίζατε; Έτσι θα σας άφηνα; Φυσικά και σας έχω ένα detox tip για ένα υπέροχο λευκό και λαμπερό χαμόγελο!

Από μικρή θεωρούσα πως το χαμόγελο είναι το άλφα και το ωμέγα σε έναν άνθρωπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι μου χαμογελάνε, εκπέμπουν μία όμορφη αύρα κάτι χαρούμενο, αισιόδοξο που είναι μεταδοτικό! Εάν έχουν και όμορφο χαμόγελο .. ακόμα καλύτερα! Και εδώ έρχεται η νέα AIM White Now Smile Detox που θα γίνει σίγουρα η καθημερινή μας συνήθεια!

Η σύνθεσή της συνδυάζει mineral clay με activated charcoal και απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες. Ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για ένα ΑΜΕΣΑ λευκότερο χαμόγελο!

Εικόνα6

Για ακόμα πιο άμεσα αποτέλεσμα δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο μας και η υπέροχη οδοντόβουρτσα AIM White Now Smile Detox. Οι εμποτισμένες με charcoal ίνες σε συνδυασμό με τους σπειροειδείς θύσανους που αφαιρούν τους λεκέδες, ενώ είναι απαλοί με τα ούλα, προσφέρουν στα δόντια σας έντονη καθαριότητα!

Ένα όμορφο, φωτεινό χαμόγελο όχι μόνο μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες και ελκυστικές, αλλά μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να φαινόμαστε νεότερες και να κάνουμε μια καλύτερη πρώτη εντύπωση ανά πάσα στιγμή!

Και ένα τελευταίο detox tip, μακριά από τις τοξικές συνήθειες και τους τοξικούς ανθρώπους!

Αυτά από εμένα κορίτσια μου! Σας φιλώ γλυκά!