It’s a miracle! Βρήκα το ελιξίριο της νιότης!

Άννα Πρέλεβιτς
It’s a miracle! Βρήκα το ελιξίριο της νιότης!

Κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια με απασχολεί πάρα μα πάρα πολύ. Η επιδερμίδα μου. Πάντα την πρόσεχα, είχα μία μαμά που με κυνηγούσε συνέχεια με τις κρεμούλες και δεν θυμάμαι ποτέ μα ποτέ να μη ξεβάφομαι το βράδυ, ακόμα και στην εφηβεία!

Αλλά όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο προσεκτική γίνομαι με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Ειδικά λόγω της δουλειάς μου, φωτογραφίσεις, γυρίσματα, επαγγελματικά ραντεβού, είμαι συνέχεια βαμμένη, πράγμα μου σημαίνει ότι η επιδερμίδα μου ταλαιπωρείται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό και όλη αυτή η διαδικασία επισπεύδει τη διαδικασία της γήρανσης που δεν σας κρύβω δεν μου αρέσει καθόλου!

Αυτός είναι και ο λόγος που μοιράζομαι αυτόν τον προβληματισμό μου σήμερα μαζί σας. Γιατί νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσω να αγχώνομαι για την επιδερμίδα μου και θεωρώ υποχρέωση μου να σας μιλήσω για το νέο μου μυστικό ομορφιάς! Τι εννοώ ; Τα προϊόντα που βλέπετε στη φωτογραφία!

Τα THANK YOU FARMER είναι καινοτόμα προϊόντα καλλυντικής φροντίδας της επιδερμίδας που εμπνεύστηκαν και παράγονται στην Κορέα και συγκεκριμένα στη Σεούλ.

Σίγουρα έχεις ακούσει και εσύ ότι οι Κορεάτισσες έχουν τις καλύτερες επιδερμίδες του κόσμου. Αυτό οφείλετε στο ότι σαν χώρα έχουν τα καλύτερα καλλυντικά προϊόντα ομορφιάς (βλέπεις τις επιδερμίδες των γυναικών εκεί που είναι 60 χρόνων και εύκολα τις περνάς για 25άρες!)

Αλλά ακόμα και γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία, όταν είδα τα αποτελέσματα της σειράς Miracle Age από την Κορεάτικη εταιρία Thank You Farmer στην επιδερμίδα μου ήθελα πράγματι να φωνάξω “It’s a miracle!” Η σειρά περιποίησης που, σαν από θαύμα απάντησε σε όλες μου τις ανάγκες!””

Οριακά είμαι να μετακομίσω Κορέα, δεν σας κάνω πλάκα!

annamain

Αλλά μέχρι τότε νιώθω απίστευτα ευγνώμων που μπορώ να βρίσκω αυτά τα προϊόντα και στην Ελλάδα!

Με τα βήματα της σειράς Miracle Age, όχι απλά αντιμετωπίζω ότι πρόβλημα παρουσιάζει η επιδερμίδα μου αλλά έχει κάνει την καθημερινή μου περιποίηση σκέτη απόλαυση! Νιώθω ότι έχω 5 μαγικά ραβδάκιαστο μπάνιο που κάθε μέρα βελτιώνουν και κάτι και στην όψη της επιδερμίδας μου και νιώθω απίστευτα όμορφη και φρέσκια! Το απίστευτο είναι ότι χρησιμοποιώ τη σειρά μόλις λίγες μέρες!

Σας βάζω από κάτω της φωτογραφίες των προϊόντων αλλά και την δική μου beauty routine γιατί θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να με αντιγράψετε!

Serum: Πλούσιος ορός θρέψης και επανόρθωσης που προσφέρει τροφή στην κουρασμένη και ξηρή επιδερμίδα ώστε να ακτινοβολεί υγεία.

  • Μεμικροκάψουλες ελαίου θρέφει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
    • Επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα προσδίδοντας λάμψη.
    • Δρα ενάντια στην ρυτίδες και στις λεπτές γραμμές.

Cream: Κρέμα θρέψης και επανόρθωσης πλούσιας υφής που βοηθάει το δέρμα σας να μην νιώθει αβοήθητο με το πέρασμα του χρόνου.

  • Κατάλληλη για πρόσωπο και λαιμό προσδίδει την όψη νεότητας στην θαμπή και άτονη επιδερμίδα.
  • Δρα ενάντια στην ρυτίδες, στην χαμένη ελαστικότητα και στην χαλάρωση των ιστών της επιδερμίδας.
  • Λευκαίνει και δίνει λάμψη υγείας στο δέρμα σου.
2

Cotton Mask: Υφασμάτινη μάσκα θρέψης προσώπου εμποτισμένη με πλούσιο essenceπου προσφέρει εντατική τροφή στην επιδερμίδα για κάθε μέρα που θέλετε να νιώθετε ξεχωριστή και όμορφη.

  • Λευκαίνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
  • Δρα ενάντια στις ρυτίδες και στα σημάδια γήρανσης.
  • Θρέφει και κάνει την επιδερμίδα απαλή με όψη υγείας.

Eye Cream: Κρέμα ματιών θρέψης πλούσιας υφής που προσφέρει σύσφιξη και τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών όπου οι πρώτες ανησυχίες για το δέρμα σας γεννιούνται.

  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και σημάδια γήρανσης.
  • Κατάλληλη για να θρέφει τις γραμμές έκφρασης.
  • Πλούσιας υφής δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους και προστατεύει από την εμφάνισή τους.

Repair Toner: Τονωτική λοσιόν θρέψης πλούσιας σύνθεσης που προσφέρει απαλή επιδερμίδα και θρέφει το αφυδατωμένο δέρμα.

  • Κατάλληλο γιαbusy modern people που αναζητούν toner για άφθονη θρέψη
  • Δίνει ζωντάνια στο θαμπό δέρμα που έχει χάσει την ισορροπία του με το πέρασμα του χρόνου.
  • Κατάλληλο για την επιδερμίδα που αγριεύει κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Repair Emulsion: Πλούσιο γαλάκτωμα θρέψης με υφή υψηλής πυκνότητας που δημιουργεί απαλό δέρμα γεμάτο ζωντάνια.

  • Κατάλληλο για δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους και εμφανίζουν ρυτίδες.
  • Προστατεύει θρέφει σε βάθος χωρίς να είναι κολλώδες.
  • Αναζωογονεί το θαμπό δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του στο πέρασμα του χρόνου.

Τα THANKYOUFARMER υπόσχονται μοναδικές υφές που θα σας κάνουν να νιώθετε κάθε μέρα ξεχωριστή και όμορφη. Θα νιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα!

Είναι θαυματουργά beauty προϊόντα που όχι μόνο θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας σας, αλλά και θα ενταχθούν για πάντα στη ρουτίνα ομορφιάς σας για να την αναβαθμίσουν!

Τα λάτρεψα και είμαι σίγουρη ότι θα τα αγαπήσετε κι εσείς! Τα THANKYOUFARMER μπορείτε να τα βρείτε τα στα φαρμακεία!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα τους στο instagram @thankyoufarmer