Αυτό το πρωινό τρώω σχεδόν κάθε μέρα... υγιεινό και πεντανόστιμο!

Άννα Πρέλεβιτς
Αυτό το πρωινό τρώω σχεδόν κάθε μέρα... υγιεινό και πεντανόστιμο!

Θες να γλιτώσεις τις περιττές θερμίδες αλλά να μην πεινάς; Τότε δοκίμασέ το...

Αν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου πρωινό θα σου απαντήσω pancakes με βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου! Αλλά αν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου πρωινό που είναι απόλυτα υγιεινό και πεντανόστιμο, θα σου υποδείξω αυτό εδώ το μπολάκι που βλέπεις στη φωτογραφία. Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, το περιεχόμενο στο bowl είναι εκπληκτικό!

Εκτός του ότι έχει υπέροχη γεύση, είναι πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, εκτελείται εύκολα και με γεμίζει ενέργεια! Μία συνταγή της μαμάς μου που περιέχει τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά για να γίνει και το δικό σου αγαπημένο πρωινό!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

4 κ.σ βρώμη (μπορείς και περισσότερες κουταλιές αν θέλεις να ενισχύσεις τη μερίδα)

1 κ.σ φυστικοβούτυρο/ φουντουκοβούτυρο

1 κ.σ ταχίνι με κακάο

1 κ.σ μέλι

1 μπανάνα

λίγα καρύδια

γάλα καρύδας/αμυγδάλου μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά

Τα ανακατεύεις όλα, αφήνεις το bowl στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα για να δέσουν όλα τα υλικά και είναι έτοιμο! (Μπορείς και να το φας αμέσως απλώς εμένα μου αρέσει περισσότερο από το ψυγείο)

Μέσα στο bowl μπορείς να προσθέσεις όποιο άλλο υλικό προτιμάς. Κατά καιρούς προσθέτω αποξηραμένα φρούτα και άλλους ξηρούς καρπούς, ό,τι έχω στο σπίτι εκείνη τη δεδομένη στιγμή (macademia, Brazilian nut).

IMG 8676

Επίσης υπάρχει ένα υπέροχο σοκολατένιο μέλι με διάφορες γεύσεις φρούτων που μπορείς να βρεις στο εμπόριο και απλώς εκτοξεύει τη γεύση του πρωινού σου!

Υ.Γ: Εάν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις το πρωινό με το που ξυπνήσεις, μπορείς να το αφήσεις στο ψυγείο και από το προηγούμενο βράδυ και να σε περιμένει το πρωί έτοιμο





Υ.γ Μπορείς να μου στέλνεις στο Instagram ό,τι θες να συζητάμε μέσα από το... Annalyzing.