Πολλά άλλαξαν στην ζωή μας αλλά όχι και το shopping therapy στο RIVER WEST

Άννα Πρέλεβιτς
Πολλά άλλαξαν στην ζωή μας αλλά όχι και το shopping therapy στο RIVER WEST

Η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει και ασφαλείς επισκέψεις στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο. 

Εκεί που νόμιζα ότι θα κάνω μήνες για να μπω ξανά σε εμπορικό, γιατί αυτή η πανδημία με έχει τρομάξει, έρχεται η φανταστική μου εμπειρία στο RIVER WEST και παίρνω πίσω όλα αυτά που σκεφτόμουν! Για λίγες ώρες ξέχασα εντελώς όλο αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και απόλαυσα το shopping therapy ανάμεσα σε τόσα μεγάλα brands, λαμβάνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω από το πιο σημαντικό. Το RIVER WEST έχει ανοιχτή οροφή! Πράγμα που σημαίνει ότι εξασφαλίζεται φυσικός αερισμός (yey!) και αν βρέξει πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί κλείνει η οροφή. Ο χώρος κλιματίζεται με 100% φυσικό αέρα και υπάρχει σχεδόν σε κάθε γωνία του εμπορικού (όπως και μέσα στα καταστήματα) αλκοολούχο αντισηπτικό.

IMG 5456

Στο φωτογραφικό υλικό που θα δεις παρακάτω θα πάρεις μία γεύση από το πόσο όμορφα πέρασα και πόσα πράγματα έκανα .. γύρισα σπίτι ανανεωμένη και γεμάτη χαρά! Έφαγα και το παγωτάκι μου στο Ninnolo με το που τελείωσα με τις αγορές μου για να αναπληρώσω την χαμένη μου ενέργεια! Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω τι γεύση θέλω .. τελικά διάλεξα 2 και προτείνω ανεπιφύλακτα τις γεύσεις μάνγκο και φουντούκι .. ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που ανέβασα και story στο instagram :)

IMG 5458
IMG 5446

Πρώτη στάση, λοιπόν, στο Tsakiris Mallas για υποδήματα. Τα μάτια μου έβγαζαν καρδούλες με τα υπέροχα σανδάλια που μας προτείνουν αυτό το καλοκαίρι!

IMG 5452

Επόμενη στάση Women's Secret. Μπήκα για εσώρουχα .. κατέληξα όμως να αγοράσω και ένα navy-white all time classic ολόσωμο μαγιό αλλά και ένα τέρμα καλοκαιρινό μοβ μπικίνι. Συγγνώμη, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα η στιγμή που θα πω ότι έχω αρκετά μαγιό στην ντουλάπα μου! Φαίνεται εξάλλου η χαρά στο πρόσωπό μου!

LP2 1415
IMG 5444

Λίγες ήμερες πριν επισκεφτώ το RIVER WEST, είχα δει στο instagram του Attrativo ένα υπέροχο κόκκινο φλοράλ φόρεμα (ξέρεις πόσο της μόδας είναι αυτά τώρα) το οποίο με φαντάστηκα αμέσως να φοράω σε κάποιο νησί όποτε ανυπομονούσα να το δω από κοντά .. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι το καλοκαίρι θα με δεις να το φιγουράρω στο instagram μου!

IMG 5438
IMG 5417

Δεν μπορούσα να μην κάνω και μία γρήγορη στάση στη Bodytalk. Άλλο ένα φετίχ που έχω.. Athleisure ρούχα .. Με τρελαίνει που μπορείς να φοράς άνετα, αθλήτικα ρούχα και παράλληλα να είσαι τόσο stylish! Πόσο μάλλον όταν με τα ίδια ρούχα μπορείς να πεταχτείς και ένα γυμναστήριο ;-)

IMG 5416
IMG 5424

Και εκεί που νόμιζα ότι τελείωσα με το shopping πέφτω πάνω στο Gregio και βλέπω τα πιο υπέροχα κοσμήματα. Για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις αλλά και για σούπερ καθημερινά looks η καλοκαιρινή συλλογή Gregio θα ενθουσιάσει κάθε γυναίκα! Είναι και μία τέλεια ιδέα για να κακομάθεις λιγάκι τις φίλες σου :)

IMG 5414
IMG 5430

Μπορείς και εσύ μέσα από το instagram του RIVER WEST να παίρνεις fashion ιδέες. Ακολούθησέ το και μάθαινε πρώτα τα νέα που σε αφορούν.