Όταν συνάντησα τον Tom Cruise στη Ρώμη!

Άννα Πρέλεβιτς
Όταν συνάντησα τον Tom Cruise στη Ρώμη!

Ω ναι, ακριβώς όπως τα λέει ο τίτλος έγιναν τα πράγματα, συνάντησα τον Τομ Κρουζ στη Ρώμη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι στην Ρώμη με την αδερφή μου. Έχουμε έρθει για διακοπούλες, λίγο ¨Eat Pray Love" vibes (εαν δεν έχετε δει την ταινία με την Julia Roberts οπωσδήποτε να το βάλετε στο Τo Do list σας για αυτό το ΣΚ). Για να μην σας τα πολυλογώ, ένα απόγευμα που κάναμε βόλτα προς το Κολοσσαίο παρατηρούμε να επικρατεί συνωστισμός 100 μέτρα πιο πέρα. Είχαμε ενημερωθεί από το ξενοδοχείο μας, σαν "fun fact", πως ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στη Ρώμη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission Impossible 7», οπότε εκείνη τη στιγμή αμέσως υποθέσαμε πως κάποιος είδε κάποιον να μοιαζει με τον Τομ Κρουζ. Πού να φανταζόμασταν πως πράγματι ήταν ο Τομ σε απόσταση αναπνοής και πως βγήκε να μιλήσει με τους φανς!

Ως γνήσια φαν του Τομ Κρουζ δεν ήθελα με τίποτα να χάσω αυτήν την ευκαιρία, ήθελα να τον δω από κοντά, - και ας μην έβγαζα καμία φωτογραφία-! Φτάνουμε ψύχραιμες με την αδερφή μου (η Τέα πιο ψύχραιμη από εμένα) και τελικά και βίντεο βγάλαμε και selfie (για τις συνθήκες βγήκε καταπληκτική. :) )

IMG 3922 Facetune 12 10 2020 15 35 47

Όσο για τον Τομ Κρουζ θα πω τα ίδια που είχα πει και για τον Ουίλ Σμιθ όταν τον γνώρισα από κοντά τον Φεβρουάριο που μας πέρασε στο Μιλάνο (να είναι καλά το Queen που μας έστειλε αποστολή στο Milan Fashion Week). Απλός, ταπεινός, ευγενέστατος χωρίς τουπέ, χωρίς ύφος "σταρ", χωρίς 100 bodyguard. Που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν είχε αυτό το ενοχλητικό ύφος που τόσο απεχθάνομαι στους ανθρώπους ίσα ίσα θα έλεγα πως αν είναι κάποιος να έχει αυτό το ύφος .. είναι αυτόςι!

Η πραγματικότητα, όμως, ήταν μακριά από αυτό το σενάριο. Έκανε κανονικές συζητήσεις με τους φάνς, εξέφραζε την αγάπη του για τη Ρώμη και μοιράστηκε μαζί μας ότι αρχίζει και μαθαίνει Ιταλικά ( εγώ ντράπηκα να του μιλήσω και να του κάνω κάποια ερώτηση αλλά τουλάχιστον "πόζαρε" όταν με είδε να προσπαθώ να βγάλω μία μαζί του.. τι καλός!) Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως μας ζητούσε επανειλημμένα συγγνώμη που δεν μπορεί να βγάλει τη μάσκα του και να υπογράψει αυτόγραφα ( λόγω της πανδημίας.) Αυτό ναι, αυτό θα πει σταρ! Α, και αυτό που λένε ότι είναι 1.70- εμένα δεν μου φάνηκε τόσο κοντός .. αλλά ΟΚ ούτε 1.80 ήταν χιχι.

Μπορεί όλοι να θέλουμε να "φύγει" το 2020 όσο πιο γρήγορα γίνεται, εγώ όμως θα την θυμάμαι ως τη χρονιά που είδα από κοντά 2 αγαπημένους μου ηθοποιούς του Hollywood .. next, σύμπαν θα ήθελα τον Leonardo Di Caprio και τον Robert De Niro .. απλά πράγματα .. thanks! :)

Υ.Γ: Έρχεται σύντομα αναλυτικό άρθρο για τις διακοπές μου στην Ιταλία!

Φιλάκια πολλά!


Περιμένω να ακούσω τα σχόλιά σου στο instagram μου !