Φόρεσε τον πιο όμορφο εαυτό σου

Φόρεσε τον πιο όμορφο εαυτό σου

Νέα εποχή, νέα ξεκινήματα!

New season, new smells! Καλώς ήρθες φθινόπωρο! Πόσο λατρεύω αυτή την εποχή! Για πολλούς λόγους ..

Για τη μυρωδιά του χώματος μετά τη βροχή.

Για τα κίτρινα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα.

Για τις πρώτες ζακέτες που φοράω τα απογεύματα.

Για τα ψημένα κάστανα.

Για τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Άλλος ένας λόγος που λατρεύω αυτόν το μήνα είναι επειδή σηματοδοτεί την εποχή που μαζεύω τα καλοκαιρινά μου ρούχα και ξαναβάζω στη θέση τους τα χειμωνιάτικα που είχα μήνες να δω και όπου το κάθε κομμάτι ανασύρει στη μνήμη μου μία όμορφη ιστορία! Όπως το μπορντό μου παλτό που την πρώτη και όλας μέρα που το φόρεσα έβρεχε καταρρακτωδώς, δεν είχα ομπρέλα και παρόλο που γίναμε μούσκεμα με την κολλητή μου γελούσαμε δίχως αύριο! Ή το βελούδινο σακάκι μου, που όσες φορές και αν το έχω φορέσει, πάντα θα μου θυμίζει μία συγκεκριμένη μέρα, όταν με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο για να μου πει τα καλύτερα νέα του κόσμου. Τελικά αν το καλό σκεφτείτε, τα ρούχα μας είμαστε εμείς και οι στιγμές που τα έχουμε φορέσει.

Επομένως, εάν είστε σαν και εμένα και «ανανεώνετε» τις ντουλάπες σας αυτές τις μέρες, σας έχω ένα πολύ χρήσιμο τιπ, μία υπέροχη «λύση» για να αλλάξετε συνολικά τη διάθεση / μυρωδιά της ντουλάπας σας. Είναι πολύ απλό! Πλένετε τα ρούχα σας με τη νέα σειρά Cajoline Collection Parfum, που φροντίζει όχι μόνο ώστε να συνεχίζετε να δημιουργείτε αναμνήσεις με την μυρωδιά των ρούχων σας (η όσφρηση διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ανθρώπινες αναμνήσεις καθώς το ανθρώπινο μυαλό συσχετίζει μέρη, πρόσωπα και καταστάσεις με τις μυρωδιές που τις συνοδεύουν) αλλά και να σας ρωτάνε “Τι άρωμα φοράς”, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η μυρωδιά είναι απλά το μαλακτικό των ρούχων σας!

fouter

Είναι απίστευτο πόσο υπέροχα έντονη μυρωδιά έχει η νέα σειρά Cajoline Collection Parfum που είναι έμπνευσμένη από διάσημους οίκους αρωματοποίας. Ξυπνάει μέσα μου τόσα θετικά συναισθήματα, όπως ακριβώς το αγαπημένο μου άρωμα που όποτε το φοράω χαμογελάω και γεμίζω αυτοπεποίθηση. Συν του ότι η διάρκεια του αρώματος στα ρούχα είναι ασύλληπτη! Είναι ακριβώς σαν να φοράω τον πιο όμορφο εαυτό μου!

Για εμένα αν μια μυρωδιά έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλη με την καθαριότητα και την φρεσκάδα είναι αυτή του Cajoline και η χαρά μου είναι τεράστια που κυκλοφορούν 2 νέα αρώματα! Cajoline Nectar Divin & bouquet Voluptueux, ένα μαγευτικό και σαγηνευτικό άρωμα που διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί. Μα δεν είναι τέλειο να σε ρωτάνε τι άρωμα φοράς και εσύ να τους απαντάς μάλλον εννοείς τι μαλακτικό ρούχων χρησιμοποιώ;

cajolinee