Τα καλοκαιρινά fashion trends που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα και αξίζει να γνωρίζεις

Τα καλοκαιρινά fashion trends που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα και αξίζει να γνωρίζεις

Το καλοκαίρι του 2020 διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο είχες βιώσει μέχρι σήμερα, από πολλές απόψεις.

Φέτος καλείσαι να μεριμνήσεις για την ασφάλειά σου, ενώ σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, ενδεχομένως δεν πρόλαβες να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να βγεις bikini ready στην παραλία. Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Διότι την περασμένη άνοιξη τα δεδομένα στη ζωή σου άλλαξαν ξαφνικά, τα γυμναστήρια έκλεισαν και εσύ χρειάστηκε να μείνεις σπίτι και να ρίξεις για λίγο τους ρυθμούς σου.

Ακόμη και αν δεν έχεις ακόμη το bikini body που θέλεις, έχεις κάθε λόγο να βγεις στην παραλία και να πας στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρα, έχεις στη διάθεσή σου τον απαραίτητο χρόνο για να κάνεις τις κατάλληλες διατροφικές και στυλιστικές επιλογές, δηλαδή εκείνες που θα ευνοήσουν το στυλ και τη σιλουέτα σου. Αρκούν μερικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, όπως για παράδειγμα το να πεις «ναι» σε ένα wrap dress και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, για να αισθανθείς άμεσα μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά διατροφικά tips και κάποια από τα κορυφαία fashion trends του 2020, που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα και τα οποία θα «αγκαλιάσουν» όμορφα το σώμα σου και θα σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι άνεση σε κάθε εξόρμησή σου. Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και εξοπλίσου καταλλήλως με τα απαραίτητα fashion essentials για να απολαύσεις ένα χαλαρό καλοκαίρι, γεμάτο αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

melissa 10

Τα fashion essentials που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου

#1 Τα bike shorts: Το athleisure style παραμένει στη μόδα και το 2020 και τα bike shorts το αποδεικνύουν. Οι ελαστικές βερμούδες που φτάνουν λίγο πάνω από τα γόνατα περιλαμβάνονται στη λίστα με τα hot fashion trends του φετινού καλοκαιριού και το σίγουρο είναι πως μπορούν να αναδείξουν κάθε σιλουέτα. Η ελαστικότητά τους μπορεί να σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι, ενώ επιλέγοντας ένα έντονο και ιδιαίτερο χρώμα και συνδυάζοντας τα bike shorts με ένα chic top ή ακόμη και με μια φαρδιά πουκαμίσα, θα καταφέρεις να τα κάνεις μέρος των βραδινών σου εμφανίσεων.

#2 Οι λινές φαρδιές βερμούδες: Στην περίπτωση που λατρεύεις το baggy style σου έχουμε καλά νέα. Διότι οι φαρδιές λινές βερμούδες που θυμίζουν κάτι από… σαφάρι, είναι ξανά στη μόδα και σε καλούν να τις φορέσεις στις διακοπές σου. Σίγουρα είναι μια επιλογή που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη στις διακοπές σου, ακόμη και αν πήρες μερικά επιπλέον κιλά την περίοδο που έμεινες σπίτι. Θα φορέσεις τη βερμούδα σου ακόμη και με τις ψηλές πλατφόρμες σου ή τα πέδιλά σου και θα προσδώσεις έναν chic «αέρα» χαλαρότητας στις εμφανίσεις σου.

#3 Τα ψηλόμεσα σε πρώτο πλάνο: Είτε πρόκειται για το μαγιό σου, είτε για μια φούστα σου ή ακόμη και για μια παντελόνα, τα ψηλόμεσα outfits περιλαμβάνονται στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το 2020. Εμείς τα λατρεύουμε διότι «αγκαλιάζουν» υπέροχα κάθε σιλουέτα και αναδεικνύουν όμορφα τις καμπύλες μας. Σίγουρα αξίζει να εμπλουτίσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με μερικά high rise σύνολα και με ένα ψηλόμεσο μαγιό σε pin up style.

fashion melissa 2

#4 Τα εντυπωσιακά side cutouts: Τολμηρά; Ναι. Δυσκολοφόρετα; Καθόλου! Αυτό το καλοκαίρι τόλμησε να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα ολόσωμα μαγιό με side cutouts, δηλαδή με πλαϊνά κοψίματα. Μπορεί να μην το πιστεύεις όμως, τα side cutouts μπορούν να αναδείξουν τις καμπύλες σου. Προτίμησε απλώς να επενδύσεις σε outfits και swimwear με μικρά και όχι πολύ μεγάλα κοψίματα, ειδικότερα στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο λεπτή.

#5 Το wrap μίνι φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα wrap φορέματα μπορούν να τονίσουν με τον πιο κομψό τρόπο τη σιλουέτα μιας γυναίκας, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός της. Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά σε ό,τι αφορά στα wrap φορέματα το καλοκαίρι του 2020, είναι οι φουσκωτοί ώμοι. Ακόμη και αν δεν σου αρέσει η ιδέα του να φορέσεις ένα outfit με puff shoulders, σίγουρα αξίζει να κάνεις μια δοκιμή. Σε κάθε περίπτωση, ένα wrap μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, θα κάνει τη μέση σου να δείχνει πιο slim, θα αναδείξει πιο έντονα τη θηλυκότητά σου, θα τραβήξει το ενδιαφέρον στο πάνω μέρος του σώματός σου και θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τις εξόδους σου με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

#6 Το comeback της φαρδιάς ζώνης: Τέλος, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως το καλοκαίρι του 2020, οι φαρδιές ζώνες που φορούσες στα 2000s' κάνουν δυναμική επιστροφή και αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα και τη γκαρνταρόμπα σου. Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, αν τις φορέσεις με ένα φόρεμα ή μια παντελόνα, θα αναδείξουν τις καμπύλες σου και θα προσδώσουν κομψότητα στις εμφανίσεις σου.

fashion melissa 3

Κάνοντας πιο ανάλαφρη και τη διατροφή σου

Τέλος, με όποια outfits και αν επιλέξεις να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι, να θυμάσαι πως για να αισθάνεσαι ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να κάνεις ορισμένες αλλαγές και σε ό,τι αφορά στη διατροφή σου.

Όπως ακριβώς η ντουλάπα σου, έτσι και το μενού σου χρειάζεται ανανέωση το καλοκαίρι για να γίνει πιο light, δηλαδή πιο ελαφρύ, παραμένοντας ταυτόχρονα απολαυστικό. Τι μπορείς να κάνες; Για παράδειγμα, αντί για «γρήγορα» σνακ, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου κάποιο φρούτο και κάνε μια wellness διατροφική αλλαγή, επιλέγοντας στο εξής να καταναλώνεις περισσότερα προϊόντα ολικής άλεσης.

Αλήθεια ήξερες ότι τα ζυμαρικά ολικής άλεσης είναι ιδανικά για μία ισορροπημένη διατροφή και για απολαυστικά ελαφριά καλοκαιρινά πιάτα και ότι τώρα μπορείς να τα βρεις στην αγαπημένη σου Melissa σε σπαγγέτι, λιγκουίνι, πέννες ριγέ, κοφτό και στριφτό μακαρονάκι, φιογκάκι και κριθαράκι; Τι θα έλεγες, μάλιστα, αν μάθαινες επίσης ότι οι φυτικές ίνες που περιέχουν τα προϊόντα ολικής άλεσης σε βοηθούν να νιώθεις χορτάτη και έτσι, να μειώσεις το ενοχλητικό τσιμπολόγημα;

melissa queen 11

Μαζί με το στυλ σου, λοιπόν, κάνε μερικές πιο ανάλαφρες αλλαγές και σε ό,τι αφορά στη διατροφή σου αυτό το καλοκαίρι. Επιλογές υπάρχουν πολλές και δη κομψές και απολαυστικές, στην περίπτωση που θέλεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο το στυλ και τη σιλουέτα σου αυτή την περίοδο, χωρίς όμως να στερηθείς την άνεσή σου ή τις αγαπημένες σου γεύσεις!

#melissapasta #giatieimastemakaronades