Ένας επαγγελματίας φωτογράφος μας αποκαλύπτει τα μυστικά μιας καλής selfie!

Κάππη Μελίνα
Ένας επαγγελματίας φωτογράφος μας αποκαλύπτει τα μυστικά μιας καλής selfie!

Μια σωστή selfie θέλει περισσότερη τεχνική από όσo πιστεύεις!

Το Instagram καθημερινά κατακλύζεται από εκατομμύρια φωτογραφίες με τις selfies να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μπορείς να τις τραβήξεις μόνη με το κινητό σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας !Όμως ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις; Ο επαγγελματίας φωτογράφος Κάρολος Καρύδης μας δίνει τις δικές του συμβουλές!

christian wiediger JLf3tUsiqrk unsplash
  1. Όταν τραβάς φωτογραφία φρόντισε να χαμηλώσεις τους ώμους σου και να απομακρύνεις το πιγούνι σου από το λαιμό.Αυτό θα σου προσδώσει καλύτερη στάση σώματος και θα αναδείξει τον λαιμό σου ο οποίος θα φαίνεται μακρύτερος.
  2. Τα μάτια είναι καθρέφτης της ψυχής και της διάθεσής μας. Όταν είσαι χαρούμενη ακόμα και αν δεν χαμογελάς η χαρά σου αντανακλάται σε αυτά. Δώσε έμφαση,λοιπόν, σε ένα έντονο βλέμμα!
  3. Απόφυγε να κρατάς την κάμερα στην ίδια ευθεία με το πρόσωπο σου.Προσπάθησε να βρεις την γωνία και το προφίλ που σε κολακεύει περισσότερο.
  4. Μην τραβάς ποτέ κρατώντας την κάμερα του κινητού σου από κάτω.Θα αλλοιώσει τις γωνίες του προσώπου σου και θα σου προσθέσει κιλά!
  5. Το φως θα κάνει τη διαφορά! Ο ήλιος πρέπει να είναι πάντα μπροστά και να φωτίζει το πρόσωπο ενώ αν θες ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα δοκίμασε να έχει φως μόνο από τη μία πλευρά.
  6. Τέλος, απόφυγε όσο μπορείς τα φίλτρα καθώς μπορεί να είναι μια σχετικά εύκολη επιλογή όμως φθείρουν την ποιότητα της αρχικής φωτογραφίας και συχνά παραμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου!

Ήρθε η στιγμή να τραβήξεις την καλύτερη selfie σου!

Διάβασε ακόμα:Αυτό το αγαπημένο χρώμα των Ελληνίδων celebrities, χειμώνα-καλοκαίρι!