Θες όγκο στα χείλη; Σου έχουμε ένα lip scrub που θα λατρέψεις!

Κάππη Μελίνα
Θες όγκο στα χείλη; Σου έχουμε ένα lip scrub που θα λατρέψεις!

Θα χρειαστείς 3 μόνο υλικά!

Τα χείλη ήταν πάντα στοιχείο θηλυκότητας και πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν έντονα χείλη! Πριν δοκιμάσεις κάποιο προϊόν που υπόσχεται να σου προσφέρει όγκο δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι ένα πολύ απλό DIY scrub χειλιών που θα σου προσφέρει με φυσικό τρόπο απολέπιση και όγκο!

Ναι σωστά διάβασες θα χρειαστείς μόλις τρία συστατικά που έχεις σίγουρα στο σπίτι και λίγα λεπτά από το χρόνο σου για να το φτιάξεις και να το εφαρμόσεις.

rebecca wiggins QxDdDFoi vk unsplash

Αρχικά, πάρε ένα lip balm ή λίγη βαζελίνη και ανάμιξέ τα με μισό κ.γ κανέλα. και ένα κ.γ. καστανή ζάχαρη.Στη συνέχεια άπλωσε την πάστα που δημιουργήθηκε στα χείλη σου, τρίψε τα με κυκλικές, απαλές κινήσεις και άφησε την για 5-10 λεπτά αφού βεβαιωθείς ότι η αίσθηση που σου προκαλεί είναι ανεκτή.Τέλος, με ένα βρεγμένο βαμβάκι αφαίρεσε την και είσαι έτοιμη!

tetiana bykovets wzEJuuyFZC4 unsplash

Τα χείλη σου είναι έτοιμα για φίλημα!

Η ζάχαρη με την βαζελίνη σου χάρισαν μια βαθιά απολέπιση και η κανέλα λόγω της υπεραιμίας έκανε τα χείλη σου ακόμα πιο juicy!

josh massey eX210KFTYRM unsplash

Μπορείς να εφαρμόσεις το scrub όσο κάθεσαι χαλαρή στο σπίτι και να το συνδυάσεις με μια μάσκα ομορφιάς για το πρόσωπο ή να το κάνεις λίγο πριν την βραδινή σου έξοδο. Για να ολοκληρώσεις την περιποίηση τους και να τα διατηρήσεις μαλακά ενυδάτωσέ τα με ένα lip balm ή ακόμα και την κρέμα χεριών σου η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει και να επουλώνει το ερεθισμένο ή ξηρό δέρμα!

Διάβασε ακόμα:Έχεις όρεξη για σοκολάτα αλλά δεν θες να παχύνεις; Πιες αυτό το smoothie