Τα beauty trends που σε μεγαλώνουν!

Κάππη Μελίνα
Τα beauty trends που σε μεγαλώνουν!

Και δε θες να τα ακολουθείς πια!

Κυκλοφορούν παντού στο Instagram και κυριαρχούν σε πολλά beauty tutorials όμως τα συγκεκριμένα beauty trends σε μεγαλώνουν και ελπίζουμε ότι σταδιακά θα αρχίσουν να φεύγουν από τη μόδα!

  1. Tattoo φρυδιών

Τα φυσικά, πυκνά φρύδια δίνουν στο πρόσωπο μας μια πιο girly εικόνα, αντίθετα με το τατουάζ φρυδιών που σκληραίνει πολύ τα χαρακτηριστικά μας.Αν θες όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια πάρε ένα ειδικό προϊόν όπως μολύβι ή σκιά γέμισε τα κενά που τυχόν έχεις και δημιούργησε μια πιο περιποιημένη εκδοχή του φυσικού σχήματος σου χωρίς να κάνεις υπερβολές στο χρώμα ή το σχήμα.

  1. Ψεύτικες βλεφαρίδες

Συμφωνούμε όλες ότι οι μεγάλες βλεφαρίδες δίνουν ένταση στο βλέμμα όμως μην το παρακάνεις! Κράτα τις ψεύτικες βλεφαρίδες για τη βραδινή σου έξοδο και για στιγμές που θες ένα πιο εντυπωσιακό και glam αποτέλεσμα. Ωστόσο, η υπερβολή και η καθημερινή χρήση θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο βαριά και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θες να αποφύγεις! Ακόμα και όταν επιλέξεις να προσθέσεις βλεφαρίδες προτίμησε τουφάκια για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

allef vinicius H4iwsvqKMI unsplash

3.Πολύ έντονο contouring

Η τάση που δημιούργησε η Kim Kardashian έφτασε να γίνει από τα πιο ισχυρά beauty trends με τις εταιρείες καλλυντικών να δημιουργούν καλλυντικά ειδικά σχεδιασμένα για αυτό.Και ναι είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος να δημιουργούμε έντονες γωνίες και να τονίσεις τα ζυγωματικά σου όμως η υπερβολή θα δημιουργήσει στο πρόσωπο σου εφέ μάσκας!

Να θυμάσαι ότι όσο πιο nude κρατάς τα χαρακτηριστικά σου τόσο πιο φρέσκο και νεανικό θα είναι το αποτέλεσμα.Αν θες να δοκιμάζεις τα νέα beauty trends φρόντισε να τα προσαρμόσεις αρμονικά στο πρόσωπο σου!

Διάβασε ακόμα:Η Αντιγήρανση είναι Ιατρική Υπόθεση