Τακούνια: Tips που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Κάππη Μελίνα
Τακούνια: Tips που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Για να μη σταματάς να τα φοράς!

Η Merilyn Monroe είχε πει «δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και εκείνο θα κατακτήσει τον κόσμο» και πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε ιδανικότερο στυλ παπουτσιών για να συμβεί αυτό από τα αγαπημένα μας high heels! Τα ψηλά τακούνια ήταν πάντα σύμβολο θηλυκότητας, κομψότητας και τα αγαπημένα παπούτσια όλων των γυναικών διαχρονικά. Αρκούν από μόνα τους για να αναβαθμίσουν και να δώσουν λάμψη ακόμα και σε ένα σχετικά casual ντύσιμο.

Όμως τα παπούτσια που όλες λατρεύουμε είναι παράλληλα και τα πιο κουραστικά! Πόσες φορές βγήκες να διασκεδάσεις με φίλες σου και μετά από λίγο άρχισες να πονάς και να θες να συνεχίσεις να χορεύεις ξυπόλυτη;

Υπάρχουν λοιπόν μερικά απλά tips που θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα και εσύ δε θα βρεθείς ποτέ ξανά σε δύσκολη θέση!

Αρχικά, αν πρόκειται για δερμάτινες γόβες θυμήσου λίγες ώρες πριν βγεις ή ιδανικά την προηγούμενη μέρα να τοποθετήσεις στο εσωτερικό του λίγη βαζελίνη η οποία θα μαλακώσει το δέρμα και θα τα κάνει όλα πιο εύκολα!

Επίσης, προτίμησε να φοράς τα κλειστά high heels σου με καλσόν αλλά αν δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit ή προτιμάς τα πόδια σου γυμνά προμηθεύσου ειδικά καλτσάκια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτό και δε φαίνονται ούτε γλιστράνε καθώς διαθέτουν σιλικόνη.

andrea-peperom-7675Cw0xsfg-unsplash.jpg

Για να είναι σταθερά, ψέκασε την σόλα τους με λίγο από το hairspray που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου και φρόντισε να αλλάζεις τα τακούνια τους όταν αυτά φθείρονται! Συχνά, χρειάζεται αλλαγή όταν τα αγοράζεις ώστε να τα αντικαταστήσεις με καλύτερης ποιότητας.Το κόστος είναι πολύ μικρό αλλά θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά.

Επιπλέον, για να μην είναι στενά, δοκίμασε να πάρεις μισό νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς συνήθως ώστε το πόδι σου να είναι πιο άνετο και να μην τραυματιστεί από την πίεση που δέχεται.

Τέλος, αν φοράς πέδιλα πρόσεξε να έχουν σταθερά λουράκια και να αναπαυτικό πάτο. Διαφορετικά, πρόσθεσε πάτους σιλικόνης που θα βρεις στο φαρμακείο, είναι σημαντικό να προσέχεις το πέλμα σου!

freshh-connection-pL1qsBqCatk-unsplash.jpg

Και τώρα είσαι έτοιμη να περπατήσεις με τα αγαπημένα σου high heels όπως η Carrie Bradshaw στο Sex and the City γεμάτη θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση!

Διάβασε ακόμα:Πέντε styling tips για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα σύνολα που φοράς στο γραφείο