Θα γίνει η Meghan Markle η επόμενη Victoria Beckham;

Κάππη Μελίνα
Θα γίνει η Meghan Markle η επόμενη Victoria Beckham;

Εν ανομονή της απόφασής της για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα!

Μετά τον πρόγονο του Εδουάρδο Η΄ και θείο της σημερινής βασίλισσας της Αγγλίας, ο οποίος είχε αρνηθεί το θρόνο και τα προνόμια που αυτός του προσέφερε για να μπορέσει να παντρευτεί την Μπέσι Γουάλις Γουόρφιλντ Σίμπσον, ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο επόμενος που εγκαταλείπει το παλάτι για μια πιο φυσιολογική, οικογενειακή ζωή.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση φαίνεται να έχει η Meghan Markle μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη, πολύ μακριά από το αποστειρωμένο προφίλ που της επέβαλε ο ρόλος της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αγαπά τη δουλειά της και όπως αποδείχθηκε λατρεύει και τη μόδα!

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, τα διεθνή μέσα παρακολουθούν στενά την καθημερινότητά της δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ρούχα και τις στιλιστικές της επιλογές.Η αγάπη της για την μόδα αποδεικνύεται κάθε φορά ενώ συχνά επιλέγει brands λιγότερο γνωστά ή ακόμα και νεοσύστατα κάνοντας ανάρπαστο ό,τι κι αν φορέσει.


https://www.instagram.com/p/Bz02iEoo977/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, είναι λάτρης των κοσμημάτων πολυτελών και μη τα οποία επιλέγει για να συμπληρώσει και να δώσει επιπλέον λάμψη στο outfit της! Από πανάκριβα κειμήλια της βασιλικής οικογένειας μέχρι πολύ οικονομικά αλλά πάντα καλόγουστα και εντυπωσιακά, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια!

Όπως και η Victoria Beckham έτσι και η Meghan Markle υποστηρίζει το κομψό με σύγχρονες γραμμές, ανδρόγυνο look που ταιριάζει με τον δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της αλλά και μίντι φορέματα και φούστες που αναδεικνυούν τη θηλυκότητά της! Τώρα λοιπόν που είναι ελεύθερη να συνεχίσει την επαγγελματική της σταδιοδρομία θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη να την δούμε να ηγείται του δικού της οίκου μόδας όπως έκανε πριν μερικά χρόνια το πρώην μέλος των Spice Girls, ταράσσοντας τότε τα νερά του χώρου της μόδας. Εξάλλου, στο παρελθόν έχει βάλει την υπογραφή της σε συλλογές ρούχων όπως αυτή που κυκλοφόρησε για την Reitmans ενώ σύμφωνα με το Lyst υπήρξε η γυναίκα με το πιο επιδραστικό προσωπικό στιλ για το 2019!


https://www.instagram.com/p/B2UbRkIo4Bx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως αν επιλέξει τελικά να ασχοληθεί με τη μόδα κάτι μας λέει ότι θα γίνει το next big thing και δικαιολογημένα αφού αυτή την περίοδο όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω της!

Διάβασε ακόμα:Αυτό είναι το ρούχο που κολακεύει όλους τους σωματότυπους