Louis Vuitton: Το νέο που θα σε ενθουσιάσει!

Κάππη Μελίνα
Louis Vuitton: Το νέο που θα σε ενθουσιάσει!

Ο αγαπημένος οίκος μόδας κάνει την έκπληξη!

 


Η γαλλική εταιρεία που ξεκίνησε το 1854 πωλώντας είδη ταξιδιού έφτασε να είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής. Μετά από πολυετή παρουσία στο χώρο της μόδας ο οίκος επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στο κομμάτι της εστίασης καθώς ανακοίνωσε την λειτουργία του πρώτου εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Φεβρουαρίου!


https://www.instagram.com/p/B5xhXLcjmcF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Το εστιατόριο το οποίο θα βρίσκεται στην Ιαπωνία φαίνεται πως θα είναι μόνο η αρχή καθώς ο CEO της Vuitton, Michael Burke δεν αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει την είδηση αλλά ανέφερε και ότι ο νέος αυτός τομέας στον οποίο εισέρχεται η εταιρεία ίσως αποτελέσει έναν από τους πυλώνες εξέλιξής της στο μέλλον.


https://www.instagram.com/p/B39zxvyoFbQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Η κίνηση αυτή μπορεί να μας ξάφνιασε όμως φαίνεται ότι από οικονομικής άποψης είναι μια εξαιρετική ιδέα αν αναλογιστεί κανείς τις δαπάνες των καταναλωτών για φαγητό, οι οποίες μάλιστα δείχνουν να έχουν διαρκώς ανοδικές τάσεις!

Την ίδια στιγμή, ο οίκος Dior μετά την ανακαίνιση της ιστορικής του μπουτίκ στην Avenue Montaigne σκοπεύει επίσης να λειτουργήσει εστιατόριο εντός του ανανεωμένου χώρου της ενώ και άλλοι οίκοι έχουν προχωρήσει σε ανάλογες επιχειρηματικές κινήσεις!

Το Le Café V που θα ανοίξει τις πύλες του στις 15 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του νέου κτιρίου του Vuitton ενώ το μενού θα επιμελείται ο διάσημος και βραβευμένος Ιάπωνας chef Yosuke Suga. Δίπλα θα βρίσκεται το Sugalabo V το οποίο προβλέπεται να σερβίρει μόνο βραδινό γεύμα σε λίγους τυχερούς που θα έχουν την ευακιρία να απολαύσουν το δείπνο τους εκεί!




https://www.instagram.com/p/BxABxP0AdbZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Και μπορεί η Ιαπωνία να είναι λίγο μακριά ανυπομονούμε ωστόσο να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό τους που σίγουρα θα έχει πολλές αναφορές και λεπτομέρειες από τον εμβληματικό οίκο!

Διάβασε ακόμα:6 νέες ιδέες για να εντάξεις το denim look στην καθημερινότητά σου