Στέλιος Κουδουνάρης: Τι δε θέλει να φορούν οι γυναίκες!

Κάππη Μελίνα
Στέλιος Κουδουνάρης: Τι δε θέλει να φορούν οι γυναίκες!

Μάθε τα πάντα εδώ!


Η πάντα υπέροχη και γλυκύτατη Διονυσία Καλαποθαράκου, fashion editor του Queen.gr συνάντησε τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή μόδας Στέλιο Κουδουνάρη σε ένα Instagram live από το account του Queen!




Μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε τι θα περιέχει η συλλογή του για το καλοκαίρι η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο eshop του καθώς και στα συνεργαζόμενα καταστήματα και δεν βλέπουμε την ώρα να την αποκτήσουμε!Επίσης, απάντησε στις ερωτήσεις σας για το Μy Style Rocks και μας έδωσε τις δικές του στυλιστικές συμβουλές!

Τι είναι όμως αυτό που δε θέλει να βλέπει άλλο πια να φορούν οι γυναίκες;


https://www.instagram.com/p/B8eB9sYhbEq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading






Όπως μας είπε δεν του αρέσει καθόλου να συναντά γυναίκες που επιλέγουν ρούχα σε μικρότερο νούμερο από το κανονικό τους ή πολύ στενές γραμμές.Αντίθετα, προτιμά τα oversized και loose fit ρούχα προτρέποντας μας να φοράμε ακόμα και αντρικά κομμάτια όπως τα σακάκια του μπαμπά μας και το φούτερ του φίλου μας!




https://www.instagram.com/p/B-PT4GyhtUd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading







Μάλιστα μας έδωσε extra tips για να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μας αυτές τις ημέρες, μεταποιώντας μερικά από τα ρούχα μας εύκολα και γρήγορα αλλάζοντας τους κουμπιά και κόβοντας την φόδρα από τα σακάκια ώστε να δημιουργηθεί μια αίσθηση layer.Επίσης, μας προέτρεψε να κόψουμε τα μανίκια μετατρέποντας τα σε κοντομάνικα αλλά και να προβούμε σε ακόμα πιο ριζικές αλλαγές κόβοντας οριζόντια τα πανωφόρια ώστε να γίνουν crop!



Όσο αναφορά τα παπούτσια απεχθάνεται τις μπαλαρίνες και τα πολύ φλατ παπούτσια καθώς εκτός από επιβαρυντικά για το σώμα , δεν κολακεύουν καθόλου τη σιλουέτα.






Έτσι μας προτείνει χοντρά τακούνια που μπορούμε να φοράμε με άνεση όλη μέρα ενώ μας αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στα ψηλά, λεπτά δωδεκάποντα τακούνια που φυσικά είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή!



Ευχαριστούμε τον Στέλιο Κουδουνάρη για το χρόνο του και όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας. Ανυπομονούμε για την επόμενη συζήτηση μαζί του!



Stay tuned για περισσότερα live στο Instagram account του Queen.gr όπου μπορείτε να στέλνετε και τις δικές σας ερωτήσεις!

Περιμένω νέα σου στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram <3 <3



Διάβασε ακόμα:Summer alert! Αυτά τα 6 shoe trends θα μας απασχολήσουν φέτος το καλοκαίρι.