Όσα κάνω στα μαλλιά μου μετά τις διακοπές!

Κάππη Μελίνα
Όσα κάνω στα μαλλιά μου μετά τις διακοπές!

Και είναι όλα τους σωτήρια!Trust me <3 

Γυρνάς από τις διακοπές και εκεί που είχες συνηθίσει τα μαλλιά σου να έχουν πάνω τους όλη μέρα το αλάτι της θάλασσας που τους έδινε το χαρακτηριστικό beach hair look για το οποίο ήσουν τόσο ευτυχισμένη- αφού ήταν υπέροχα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι για αυτό- ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι εκπέμπουν S.O.S!!!

Γιατί μπορεί εσύ να λατρεύεις τον ήλιο και τη θάλασσα όμως για τα μαλλιά σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Aντίθετα αφυδατώνονται, οι άκρες ταλαιπωρούνται και αν τα βάφεις θα δεις το χρώμα σου να ξεθωριάζει και τελικά να έχει μεγάλη απόκλιση από το αρχικό! Θα σου πω λοιπόν τι κάνω εγώ μετά τις διακοπές και ποια προϊόντα έχω δοκιμάσει και είναι πραγματικά θαυματουργά! Τα βρίσκεις στα κομμωτήρια ή μέσω διαδικτύου και εκτός από πολύ αποτελεσματικά είναι και value for money!

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που κάνω (οκ το δεύτερο αφού αδειάσω βαλίτσα) κλείνω ραντεβού στο αγαπημένο μου κομμωτήριο aka Ilias&Staff για κούρεμα και βαφή! Όταν κόβεις τις άκρες θα έχεις παρατηρήσει ότι αμέσως τα μαλλιά σου αναζωογονούνται και αποκτούν αμέσως όγκο και λάμψη. Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι ειδικά μετά από διακοπές το κούρεμα είναι στα βασικά βήματα για να επανέλθουν και να ξαναβρούν τη ζωντάνια τους. Στη συνέχεια φρεσκάρω τη βαφή μου ώστε να φύγει ο κίτρινος τόνος και να φωτίσει ξανά το χρώμα!

Αν εμπιστεύεσαι το κομμωτήριο σου μπορείς να τους ζητήσεις να σου κάνουν εκεί μια θεραπεία όπως μια καλή, επαγγελματική μάσκα για αναδόμηση και ενυδάτωση.Σε κάθε περίπτωση σου έχω στη gallery μερικά από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα!!

Last but not least, προσπάθησε μέχρι να δείξουν ξανά υγιή να αποφύγεις το στέγνωμα με πιστολάκι και κυρίως μακριά από ισιωτική και οποιαδήποτε συσκευή styling έχει αυξημένη θερμότητα καθώς είναι ήδη αρκετά ταλαιπωρημένα! Σώσε τις επόμενες bad hair days με όμορφα και γρήγορα ponytails και πλεξίδες!

Check the gallery!!


Σε περιμένω στο προσωπικό μου Instagram για να μοιραστούμε beauty tips!!

Διάβασε ακόμα:New In! 10 νέα προϊόντα που αξίζει να γνωρίσεις