Τo ολόσωμo μαγιό θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού

Κάππη Μελίνα
Τo ολόσωμo μαγιό θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού

Οι τάσεις και όσα ξεχωρίσαμε!

 


Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα έφτασε επιτέλους η εποχή που όλες περιμέναμε και είχαμε ανάγκη! Η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού απέχει μόλις μερικές εβδομάδες και εμείς είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να τρέξουμε ξυπόλυτες στην άμμο και να βουτήξουμε σε γαλαζοπράσινα νερά!

Και πριν κάνεις οποιαδήποτε αρνητική σκέψη για το σώμα σου, τα κιλά που δεν έχασες τελικά και την γυμναστική που αμέλησες να σου πω ότι δεν χρειάζεται να σε απασχολεί τίποτα από όλα αυτά! Στο μυαλό σου να έχεις μόνο τον ήλιο και την θάλασσα που σε περιμένουν, εξάλλου τα χαρούμενα κορίτσια είναι πάντα τα ομορφότερα!

Πάμε να δούμε τι θα φορεθεί φέτος και πάρε ιδέες!



Floral

Λουλούδια παντού, λουλούδια και στα μαγιό μας και κάπως έτσι η μέρα μας γίνεται πιο φωτεινή, πιο γλυκιά πιο όμορφη. Τα floral είναι πάντα μια καλή επιλογή ειδικά για ρομαντικά κορίτσια αλλά και όχι μόνο! Φέτος θα βρεις πληθώρα σχεδίων και αποχρώσεων για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν έχεις μικρό στήθος (όπως εγώ) να θυμάσαι ότι τα floral είναι μια πολύ καλή λύση ενώ ιδανικά προτιμούμε εκείνα με εσωτερική ενίσχυση ή βολάν! (Μαγιό φωτογραφίας:https://www.sunnytales-swimwear.com/)

sunnytales dec2020 0004 1



Βαθύ V

Εντυπωσιακό, αποπνέει θηλυκότητα και κάνει πάντα την διαφορά! Ακόμα και στην πιο minimal μορφή του είναι μια εξαιρετική επιλογή ειδικά για γυναίκες με μικρότερο στήθος. Αυτό το καλοκαίρι θα το συναντήσεις σε πάρα πολλές αποχρώσεις και prints για να διαλέξεις!
Εκμεταλλεύσου το V στο μαγιό σου και συνδύασε το με κοσμήματα στο λαιμό όπως λεπτές αλυσίδες (που επίσης είναι τάση) ή μεγάλα, μακριά σκουλαρίκια στα αφτιά! (Μαγιό:https://www.blacksaltbikini.com/e-shop/one-piece/)

Myra White F 1





Cut-out

Είναι η απόλυτη τάση που θα αναδείξει στο έπακρο την θηλυκότητα σου ενώ σου επιτρέπει να τονίσεις τα σημεία που θες και να καλύψεις άλλα! Μπορείς για παράδειγμα να τονίσεις την μέση ή το ντεκολτέ και όχι την κοιλιά. Αν από την άλλη νιώθεις τέλεια με το σώμα σου (και μπράβο σου και σε ζηλεύω λίγο για αυτό) μπορείς να επιλέξεις ολόσωμα με πιο τολμηρά cut-out τα οποία θα σου πρότεινα να κρατήσεις και για μετά την παραλία με μακριά φούστα ή σορτσάκι! Δες στην gallery έχω βρει πολλά για να διαλέξεις <3

(Μαγιό φωτογραφίας:https://www.thetisswimwear.com/)

unnamed 1






Vintage

Τα μαγιό με vintage αισθητική μας μεταφέρουν πάντα σε μια άλλη εποχή στην οποία πολλές από εμάς θα θέλαμε να ζούμε! Αν το ιδανικό καλοκαίρι για εσένα είναι να κάθεσαι στην παραλία με ένα βιβλίο και το απόγευμα να κάνεις βόλτες στα σοκάκια και να πίνεις σπιτική λεμονάδα με φίλες σε μπαλκόνι που μυρίζει γιασεμί ίσως θα σου ταίριαζε ένα vintage μαγιό με βολάν, διακριτικά κουμπιά και λεπτομέρειες από δαντέλα. Μέχρι τώρα τα ωραιότερα τα έχω βρει στο brand https://madameshoushou.com/

horizontal 5






Long sleeve

Τα είδαμε και πέρυσι και αγαπήθηκαν πολύ! Αν είσαι fun των water sports τότε σίγουρα σου ταιριάζουν και είναι και πολύ πρακτικά αφού σε προστατεύουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, βγαίνουν σε υπέροχα, ευφάνταστα prints.

(Μαγιό φωτογραφίας:https://www.emmanuelaswimwear.com/)

Στιγμιότυπο οθόνης 2021 05 09 123100




Ζώνη στη μέση

Αν και η γνώμες διίστανται προσωπικά αγαπώ τις ζώνες ειδικά στα ολόσωμα μαγιό αφού τονίζουν την μέση και δίνουν σχήμα στην σιλουέτα.Εξάλλου ποιος μπορεί να ξεχάσει τις iconic εμφανίσεις της Ursula Andress και της Halle Berry ως κορίτσια του James Bond! Πολλές από τις ζώνες δένουν με διαφορετικούς τρόπους μπροστά ή πίσω για να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει! Το μαγιό της φωτογραφίας είναι https://www.ekateriniv.com/ και στη gallery θα βρεις κι άλλες προτάσεις!

Στιγμιότυπο οθόνης 2021 05 09 123739




Έντονα prints

Αν η ευτυχία αποτυπωνόταν σε ύφασμα θα ήταν σίγουρα γεμάτο με έντονους, ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς, εντυπωσιακά, πληθωρικά και συχνά ακανόνιστα σχήματα, παιχνιδιάρικα κοψίματα και ανατρεπτικές λεπτομέρειες! Και τι καλύτερο να ζητήσεις για το καλοκαίρι;

(Μαγιό:https://www.odysseyten.com/swimsuits.html)

0110




Όποιο μαγιό και αν επιλέξεις φρόντισε να νιώθεις αυτοπεποίθηση μέσα σε αυτό και να απολαύσεις το καλοκαίρι που έρχεται!

Μέχρι την επόμενη φορά με βρίσκεις στο Instagram εδώ!



unnamed