Υπάρχουν άλλα δύο βιβλία Twilight; Η συγγραφέας απαντά

Νατάσσα Σχοινά
Υπάρχουν άλλα δύο βιβλία Twilight; Η συγγραφέας απαντά

Ακούγεται ενδιαφέρον, πάντως.

Το Twilight, τα βιβλία και οι ταινίες του, έχουν αποτελέσει ένα μεγάλο φαινόμενο στον χώρο τους και εκατομμύρια αναγνώστες και θεατές ακολουθούν πιστά τη συγγραφέα για κάθε νεότερο που έχει να τους δώσει. Η ίδια είχε εκδώσει την εκδοχή της Bella εδώ και πολλά χρόνια και περίμεναν το Midnight Sun που θα παρουσίαζε τα γεγονότα από την πλευρά του Edward.

Αφότου, λοιπόν, αυτό δημοσιεύτηκε και αναμενόμενα μπήκε στη λίστα των bestsellers, h Stephenie Meyer, όπως αναφέρει η Guardian, αποκάλυψε ότι έχει άλλα δύο βιβλία υπόψιν για το συγκεκριμένο story.




«Πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα δύο βιβλία στον κόσμο που θέλω να γράψω. Τα έχω υπογραμμισμένα και έχω γραμμένο ένα κεφάλαιο από το πρώτο, οπότε ξέρω ότι είναι εκεί. Δεν είμαι έτοιμη να το κάνω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να κάνω κάτι καινούργιο»

Όταν είσαι συγγραφέας, πρέπει να έχεις έμπνευση και όρεξη να γράψεις κάτι για να σου βγει επιτυχημένα και απ’ ό,τι φαίνεται, η Meyer έχει όρεξη να κινηθεί σε νέους ορίζοντες και να μη συνεχίσει τη δοκιμασμένη ιστορία του Twilight.

Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε για κάθε νέο της εγχείρημα, ειδικά αν αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο.