Προσεγμένη κουζίνα, διεθνείς οινικές ετικέτες και κορυφαία cocktails 289 μέτρα από την Ακρόπολη

Νέλλη Καλαμαρά
Προσεγμένη κουζίνα, διεθνείς οινικές ετικέτες και κορυφαία cocktails 289 μέτρα από την Ακρόπολη

Στο Point-A τα πιάτα του Χρύσανθου Μανωλόπουλου συναγωνίζονται τη απίστευτη θέα στην Ακρόπολη, ενώ οι live music βραδιές και τα DJ parties ανεβάζουν τη διάθεση στα αστέρια.

Η Αθήνα μας είναι πανέμορφη κάθε εποχή του χρόνου, όμως το καλοκαίρι οι ταράτσες και τα rooftops της συναρπάζουν με τα θετικά τους vibes και τη θέα τους, ιδίως όταν προσφέρουν την Ακρόπολη στο πιάτο μας, δίνοντας άλλη διάσταση στις νύχτες μας στην πόλη. Στην ταράτσα του Herodion Hotel, το πανέμορφο εστιατόριο και μπαρ Point-A, που στέκεται μόλις 289 μέτρα από την Ακρόπολη και 85 μέτρα από το Μουσείο της Ακρόπολης, στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέρει την πιο όμορφη θέα στην πόλη.

Καλοκαίρι σημαίνει εμπνευσμένα cocktails και συναρπαστικές γεύσεις κάτω από τα αστέρια

pointa.jpg

Το μενού φέτος υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, ενώ η ανανεωμένη λίστα κρασιών από τον Sommelier Στέφανο Τριανταφυλλίδη προσφέρει ένα ταξίδι στους καλύτερους αμπελώνες του κόσμου και τα cocktails από την ομάδα Barflies γεμίζουν χρώματα, αρώματα και δροσιά τα βράδια μας κάτω από τα αστέρια.

pointa2.jpg

Φυσικά σε αυτό το περιβάλλον, οι νύχτες με πανσέληνο αποκτούν άλλο νόημα, αφού τις υποδεχόμαστε με συντροφιά τα “Full moon live sessions” και την καλύτερη swing blues band της πόλης, τους Swinging the Blues trio, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου.

Τις Κυριακές δίνουμε ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για την απόλυτη μεξικανική φιέστα

pointa3.jpg

Παράλληλα, τα «Feelings» πάρτι επιστρέφουν και βάζουν φωτιά στα βράδια μας στις 31 Αυγούστου και στις 4, 11, 18 και 25 Σεπτεμβρίου, από τις 8.30 το βράδυ, με τον dj Argyris Nastopoulos να μας καλωσορίζει με world, jazz, rock, soul, funk, reggae και swing. Τέλος, όπως κάθε καλοκαίρι, το Point-A μας υποδέχεται πριν ή μετά τις παραστάσεις στο Ηρώδειο για να ξεκινήσουμε τη βραδιά μας ή να την κλείσουμε συζητώντας για την παράσταση που είδαμε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με ένα ωραίο δείπνο ή με cocktails & bar bites κάτω από τον αττικό ουρανό.

Info: Herodion Hotel, Ροβέρτου Γκάλι 4, Αθήνα, 2144025700