Νέα άφιξη: ένα εντυπωσιακό restaurant club φέρνει τη Μύκονο στην Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη

Νέλλη Καλαμαρά
Νέα άφιξη: ένα εντυπωσιακό restaurant club φέρνει τη Μύκονο στην Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη

To Kalua Athens μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης και φέρνει μαζί του ανατρεπτικές γαστρονομικές εμπειρίες και ανεβασμένη party διάθεση με υπέροχη θέα.

Το Kalua Mykonos δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού εδώ και πάνω από 20 χρόνια ορίζει τις μέρες και τις νύχτες μας στο νησί των ανέμων. Πλέον λοιπόν δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσουμε τα μοναδικά vibes, τα υπέροχα cocktails, τα εντυπωσιακά πιάτα, τις lively μουσικές και την ασύγκριτη fun dining εμπειρία Kalua, αφού το διάσημο resto brand μόλις προσγειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έχει ήδη γίνει αγαπημένο meeting point του πιο ζωντανού crowd, ενώ ό,τι του λείπει σε παραλία το αναπληρώνει σε θέα!

Τέσσερις σπουδαίες κυρίες της ελληνικής γεύσης μαγειρεύουν με αύρα από αστέρια Michelin

kalua_athens2.jpg

Πιο συγκεκριμένα το ξεχωριστό εστιατόριο και lounge club μόλις πριν λίγες εβδομάδες «κατέλαβε» τον 9ο και τον 10ο όροφο του καινούργιου πολυτελούς ξενοδοχείου Nyx Esperia Palace, για να προσφέρει μοναδικές βραδιές απόλαυσης και διασκέδασης σε όλους τους λάτρεις της πιο εκλεκτικής fun dining εμπειρίας.

Milkbread γλασαρισμένο με σως στιφάδο και χτένια με λαδοτύρι σε ένα απροσδόκητα fine comfort μενού

kalua_athens_food5.jpg

Το Kalua Athens λειτουργεί ως εστιατόριο στον 9ο όροφο, σε απευθείας σύνδεση με Ακρόπολη, ενώ ο 10ος όροφος λειτουργεί ως lounge club και pool restaurant με εκπληκτική θέα και στην Ακρόπολη αλλά και στον Λυκαβηττό. Ο Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, ιδιοκτήτης του hot beach restaurant της Μυκόνου Kalua Mykonos, που έχει στο δυναμικό του και το Zuka Athens, και ο Σταύρος Μαφρέδος μαζί με τον Χρήστο Ταυλαρίδη ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν όλοι μαζί την city εκδοχή του Kalua που διατηρεί ψηλά την ποιότητα και την high-end γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της πόλης.

kalua6.jpg

Ο chef Φάνης Μπονιάκος, με τη βοήθεια των chef της Μυκόνου, παρουσιάζει ένα μοντέρνο μενού με mediterranean και japanese fusion επιρροές για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αντλώντας επιρροές από το διαχρονικό Kalua Mykonos, ο σχεδιασμός του χώρου αποπνέει μια μοντέρνα αισθητική με έμφαση στα φυσικά υλικά, όπως το μάρμαρο και το ξύλο, ενώ φέρει την προσωπική σφραγίδα των ιδιοκτητών σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσούς και την Ιβόνα Διαμαντούλη.

kalua_athens8.jpg

Το Kalua Athens είναι ο νέος προορισμός για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας διασκέδαση με live μουσική και εκλεπτυσμένη γαστρονομική απόλαυση στην καρδιά της Αθήνας.

Info: Σταδίου 22 & Εδουάρδου Λω, Αθήνα, 6942886688