Ένα πανέμορφο all-day στέκι φέρνει την «τέχνη» του dolce far niente στο Χαλάνδρι

Νέλλη Καλαμαρά
Ένα πανέμορφο all-day στέκι φέρνει την «τέχνη» του dolce far niente στο Χαλάνδρι

Μία παλιά μονοκατοικία στο κέντρο του Χαλανδρίου μεταμορφώθηκε σε έναν all-day προορισμό που ήρθε να μας μυήσει στην μαγεία της γλυκιάς απραξίας.

Το Χαλάνδρι εδώ και πολλά χρόνια διεκδικεί τον τίτλο του “downtown away from town” και το επιτυγχάνει με το εξαιρετικό του shopping και τις πολλές του επιλογές σε καφέ, φαγητό και ποτό. Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του αγαπημένου μας προαστίου, μία παλιά μονοκατοικία μετατράπηκε στο νέο place to be της περιοχής. Το Bored είναι εδώ για να υπερασπιστεί το «θεμελιώδες» μας δικαίωμα στην γλυκιά απραξία!

Νέα άφιξη: Ανοικτές φωτιές και καρνιβορικές απολαύσεις με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου

bored.jpg

Μ’ ένα πλούσιο μενού, για όλες τις ώρες της ημέρας, μια άκρως γευστική cocktail list και κυρίως ένα ζεστό περιβάλλον που σε καλεί από το πρωί να απολαύσεις το λαχταριστό brunch μέχρι το βράδυ το ποτό σου, χορεύοντας με τις μουσικές που θα σε ξεσηκώσουν. Ο Λουίζος Κωσταντίνου, δημιουργός και ιδιοκτήτης, έβαλε όλο το μεράκι του και σε συνδυασμό με το νησιώτικο αέρα που τον διακατέχει, καθότι η επιχειρηματική του δράση μοιράζεται σε Σαντορίνη και Πάρο, δημιούργησε ένα διαφορετικό all day προορισμό για κάθε γούστο.

Νέα άφιξη: ένα εντυπωσιακό restaurant club φέρνει τη Μύκονο στην Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη

bored3.jpg

Ο εξωτερικός του χώρος θυμίζει νησί και για λίγο νιώθεις πως έχεις ξεφύγει από τους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης. Το εσωτερικό του, εξίσου φιλόξενο και ζεστό, έχει κρατήσει το ύφος της οικειότητας που χαρίζει ένα «σπίτι» με καλαίσθητες και cozy γωνιές. Τη διακόσμηση χαρακτηρίζει ένας διαφορετικός μινιμαλισμός με twists που σπάνε την αυστηρότητα και τις νόρμες.

bored4.jpg

Εδώ η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με λαχταριστό brunch και υπέροχο specialty καφέ και κυλάει μέχρι το βράδυ για φαγητό, signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες, premium, ετικέτες από ελληνικούς και γενικότερα ευρωπαϊκούς αμπελώνες, αλλά και χώρες του Νέου Κόσμου.

bored9.jpg

Το μενού φέρει την υπογραφή του chef Δημήτρη Νικολή και κρύβει μέσα λιχουδιές και γευστικές εκπλήξεις ιδανικές για όλες τις ώρες. Το πρωινό πλούσιο σε επιλογές, για εκείνους που αναζητούν τόσο γλυκές όσο και αλμυρές γεύσεις, αλλά και για όσους αναζητούν μια υγιεινή επιλογή που θα τους δώσει το πρωινό boost.

bored8.jpg

Το ίδιο πλούσιο όμως είναι και το all day menu. Επιλογές tapas ιδανικές για να συνοδεύσουν κρασί ή cocktail στην μπάρα, καθώς και κυρίως πιάτα με ενδιαφέρουσες επιρροές από διαφορετικές κουζίνες. Αξίζει να δοκιμάσουμε τα τάκος με το σεβίτσε μυλοκόπι, τον ζουμερό μπακαλιάρο, καθώς και τα αφράτα baos με την τέλεια παναρισμένη γαρίδα. Οι βραδιές κορυφώνονται με μουσικές που ξεσηκώνουν και σίγουρα θα μας κάνουν να αφεθούμε στο ρυθμό τους.

Bored: Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 210 68 16 452