Νέα εποχή για ένα από τα πιο δημοφιλή peruvian resto bars του Κολωνακίου

Νέλλη Καλαμαρά
Νέα εποχή για ένα από τα πιο δημοφιλή peruvian resto bars του Κολωνακίου

Με νέα εικόνα, νέα πιάτα και νέες προτάσεις υποδέχεται το καινούριο έτος το αγαπημένο Nikkei, που πλέον μας συστήνεται ως Nikkei CuEva.

Το Nikkei από τότε που άνοιξε τις πόρτες του, αρχικά στην οδό Λεβέντη πάνω από την πλατεία Κολωνακίου, και λίγο αργότερα πλέον στο "μόνιμο" σπίτι του στην πλατεία Δεξαμενής, ήταν και παραμένει συνώνυμο της κορυφαίας nikkei γευστικής εμπειρίας, των απίθανων cocktails και της atmospheric-fun διάθεσης. Τώρα ξεκινά μία νέα εποχή με μία νέα εικόνα για το διάσημο resto bar, που μας συστήνεται ως Nikkei CuEva και είναι πιο όμορφο από ποτέ.

Γεύση: Τα καινούρια εστιατόρια του 2023 που έγιναν talk of the town

nikkei6.jpg

Η πιο διάσημη «σπηλιά» της πρωτεύουσας προσέθεσε καινούργιες προτάσεις στο μενού της, έφερε limited edition wagu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα πιάτα, φρέσκαρε την εικόνα της με την υπογραφή της GJP Design & Construction και έκανε, για ακόμα μία φορά, τους λάτρεις της nikkei κουζίνας να το αγαπήσουν ξανά από την αρχή.

Ένα πανέμορφο all-day στέκι φέρνει την «τέχνη» του dolce far niente στο Χαλάνδρι

nikkei_cueva3.jpg

Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός κι ο Κλαούντιο Μπαϊράμι, που καθημερινά κρατά στο τιμόνι της κουζίνας του Nikkei CuEva, έχουν δημιουργήσει ένα μενού με εμπνευσμένα ορεκτικά και ευφάνταστα κυρίως πιάτα. Ψητό καλαμπόκι με βούτυρο shiso, τάκος με παλαμίδα και καλαμπόκι, gyoza με γέμιση πάπιας, κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα, αλλά και vegan gyoza με γέμιση παντζαριού και κρέμα από μελιτζάνα και τοφού, κοτόπουλο yakitori με σουσάμι kimchi, σεβίτσε λαβράκι με τραγανό κράκερ από κινόα, σεβίτσε με τόνο, μαγιάτικο tiradito με σως από πράσινο τσίλι και μία μεγάλη ποικιλία από nigiri και sushi rolls, είναι από τις προτάσεις που φέρνουν πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο και ευφορία στη ψυχή.

S_nikkei9.jpg

Παράλληλα, στο μενού, έχει προστεθεί κι ένας μικρός κατάλογος με limited edition wagyu A5 Ιαπωνίας Καγκοσίμα, πιάτα με premium χαρακτήρα. Κι όλα αυτά μέσα σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο με το μπαρ να «αγκαλιάζει» πλέον την ανοιχτή κουζίνα και όλο το resto-bar να έχει μετακινηθεί προς τα πάνω. Ο χώρος άνοιξε και φωτίστηκε, ξύλινα stools τοποθετήθηκαν στο κέντρο, «δένοντας» αρμονικά με τα τους ωραίους καναπέδες –τραπέζια και με το υπόλοιπο μαγαζί.

nikkei_cocktails.jpg

Η υψηλή γαστρονομική ταυτότητα του Nikkei CuEva, η εξαιρετική πρώτη ύλη, η ζεστασιά του χώρου, η μουσική και τα μοναδικά signature cocktails της Μαίρης Ταλαιπώρου δημιουργούν το απόλυτο στέκι και για τον φετινό χειμώνα.

nikkei2.jpg

Το Nikkei CuEva, ένα resto-bar με προσωπικότητα, έχει δημιουργήσει το δικό του θεσμό, απογειώνοντας τις fusion γευστικές προτάσεις του. Συμπληρώνοντας, σχεδόν μία δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας το Nikkei CuEva, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

Nikkei CuEva: Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, 21 0723 9366