Σπάνιες ετικέτες και μοναδικά πιάτα ενώνονται σε ιδιαίτερες βραδιές με αύρα από αστέρια Michelin

Νέλλη Καλαμαρά
Σπάνιες ετικέτες και μοναδικά πιάτα ενώνονται σε ιδιαίτερες βραδιές με αύρα από αστέρια Michelin

Τα Κελάρια της Σπονδής ξεκινούν και υπόσχονται να μας μυήσουν σε έναν κόσμο όπου οίνος και μαγειρική τέχνη «ερωτεύονται» όπως ποτέ πριν.

Η Σπονδή δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, αφού το διάσημο εστιατόριο του Παγκρατίου βραβεύεται συνεχώς από το 2002 με αστέρια Michelin (για δύο χρόνια αποτέλεσε και το μοναδικό διάστερο εστιατόριο της χώρας μας), ενώ ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται και να αναζητά νέους τρόπους να μας μυήσει στις αξίες της υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης. Έτσι λοιπόν μία νέα σειρά wine dinners ξεκινά σε συνεργασία με εμβληματικά κτήματα, φέρνοντας σπάνιες ετικέτες στο προσκήνιο και συνδυάζοντάς τις με τις δημιουργίες του executive chef Arnaud Bignon για βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Ένα head to tail menu μεταμορφώνει γιακάδες, πτερύγια και κόκκαλα σε πιάτα υψηλών αξιώσεων

SPONDI2.jpg

Στις 19 Ιανουαρίου λοιπόν μία νέα ιστορία ξεκινάει: τα «Κελάρια της Σπονδής», μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό όραμα της τόλμης, στις αισθήσεις και στη διαχρονικότητα. Η νέα αυτή πρωτοβουλία φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια του χρόνου και να μας υποδεχτεί σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της Σπονδής.

Πολυτελής φιλοξενία και διάσημη γευστική υπογραφή σε μία νέα άφιξη με θέα την Ακρόπολη

gerovas15-0308.jpg


Σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon και εμείς ανακαλύπτουμε τα καλά κρυμμένα «μυστικά» των εμβληματικών οινοποιείων της Ελλάδος και αφηνόμαστε σε συνθέσεις που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Τα πρώτα από τα «Κελάρια» που θα ανοίξουν είναι, στις 19 Ιανουαρίου το Κτήμα Γεροβασιλείου, στις 9 Φεβρουαρίου το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη και την 1η Μαρτίου το Κτήμα Αργυρού, ενώ αναμένουμε με αγωνία της συνέχεια. Για τα Κελάρια θα ισχύει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση.

Info: Πύρρωνος 5, Παγκράτι, 2107564021