Πολυτελής φιλοξενία και διάσημη γευστική υπογραφή σε μία νέα άφιξη με θέα την Ακρόπολη

Νέλλη Καλαμαρά
Πολυτελής φιλοξενία και διάσημη γευστική υπογραφή σε μία νέα άφιξη με θέα την Ακρόπολη

Το ολοκαίνουριο 507 Athens είναι μία νέα πρόταση στο luxury hospitality στο κέντρο της πόλης με το rooftop εστιατόριό του, το Opposite, να φέρει την υπογραφή του Έκτορα Μποτρίνι.

Το 507 Athens άνοιξε τις πόρτες του μόλις πριν λίγες ημέρες και προσφέρει μία νέα πρόταση πολυτελούς φιλοξενίας στην πόλη, ενώ διαθέτει ένα rooftop restaurant bar με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και το μενού να φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Με το όνομά του να παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα να αναφέρεται στη χρονολογία 507 π.Χ., όταν ο Κλεισθένης εισήγαγε στην Αθήνα την πρώτη γνωστή δημοκρατία στον κόσμο και έβαλε τα θεμέλια του σύγχρονου πολιτισμού, το νέο hospitality venue προσφέρει high-end υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

H ελληνική παράδοση και σύγχρονη γαστρονομία ενώνονται με φόντο την τέχνη μέσα στο EMΣΤ

Room3(c)VisualStoryteller-38.jpg

Με την προηγμένη τεχνολογία στο επίκεντρο και smart services, όπως self-check-in και checkout, mobile electronic access keys, smart in room features, αλλά και μαγευτική θέα προς τους λόφους της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και του Φιλοπάππου και full wellness υπηρεσίες, το 507 Athens φαίνεται να ήρθε για να αγαπηθεί από το διεθνές κοινό της πόλης μας. Το ξενοδοχείο εκτός από τις 14 σουίτες και τα 17 στούντιο, διαθέτει meeting rooms και δύο bar restaurants, ένα στο ισόγειο και ένα στο rooftop.

Νέα εποχή για ένα από τα πιο δημοφιλή peruvian resto bars του Κολωνακίου

507_opposite.jpg

Η γαστρονομική πρόταση του νέου 507 Athens λοιπόν ακούει στο όνομα Opposite και παρουσιάζει ένα προσεγμένο μενού με ελληνικό προσανατολισμό και την υπογραφή του επιδραστικότερου Έλληνα σεφ, του πολυβραβευμένου Έκτορα Μποτρίνι, με chef de cuisine τον Ανδρέα Παπάζογλου. Με την Ακρόπολη στο πιάτο και το όραμα το πανέμορφο rooftop bar restaurant να γίνει το σημείο συνάντησης των foodies της πόλης, το Opposite στρώνει τα τραπέζια του με φινέτσα και βάζει στην κουζίνα του τις καλύτερες πρώτες ύλες, προκειμένου να κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας.

opposite.jpg

Το εστιατόριο ανοίγει καθημερινά από τις 7 το απόγευμα, όλους τους μήνες του χρόνου, και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στον Ιερό Βράχο και μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

opposite.jpg

Εδώ απολαμβάνουμε Καλαμάρι με νιόκι πατάτας και πέστο σπανάκι, Pasta Mista με κολοκυθάκι, πέστο Αιγίνης και λεμόνι, Παστιτσάδα με μπουτάκι κοτόπουλο και μυζήθρα, Χταπόδι στιφάδο με λουκάνικο τσορίθο και χαβιάρι, Γουρουνάκι σχάρας με πουρέ μήλου και υφές μουστάρδας, και πολλά ακόμη και εξίσου συναρπαστικά, που συνοδεύουμε με ταιριαστά cocktails ή μία επιλογή από την ενημερωμένη λίστα κρασιών του Opposite.

507_athens.jpg

Τέλος στο ισόγειο του 507 Athens θα βρούμε και την all day πρόταση του ξενοδοχείου τόσο σε φαγητό όσο και σε ποτό για χαλάρωση και comfort γεύσεις από το πρωί έως το απόγευμα.

Info: Αυτοκράτορος Νικολάου 4, Αθήνα, 210 3005767