Νέα άφιξη: Γεύση και μουσική σε απόλυτη αρμονία σε ένα νέο club restaurant στην Αθήνα

Νέλλη Καλαμαρά
Νέα άφιξη: Γεύση και μουσική σε απόλυτη αρμονία σε ένα νέο club restaurant στην Αθήνα

Το BÓTOXE Athens μόλις άνοιξε τις πόρτες του και συνδυάζει γνωστές μουσικές επιτυχίες με sushi και lobster tacos για δυνατές βραδιές στην πόλη.

Άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση, ζωντανά χρώματα, χαμηλός φωτισμός, υπερυψωμένα τραπέζια και δυνατές μουσικές επιλογές ενώνονται με sushi rolls, black cod και wagyu beef carpaccio για νύχτες που κρατούν τη διάθεση ψηλά μέχρι το πρωί.

Πολυτελής φιλοξενία και διάσημη γευστική υπογραφή σε μία νέα άφιξη με θέα την Ακρόπολη

botoxe1.jpg

Ένας δημιουργικός συνδυασμός γαστρονομίας, αισθητικής και μουσικών ποικιλόμορφων επιλογών από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς DJ με κοσμοπολίτικες επιρροές συνθέτει το ολοκαίνουριο BÓTOXE Athens, που ήρθε να φέρει μία νέα πρόταση ψυχαγωγίας στη ζωή μας.

Κοσμοπολιτική ελληνική κουζίνα από τον Γιάννη Κιόρογλου στο Κολωνάκι

botoxe0.jpg

Μέσα σε ένα περιβάλλον κομψότητας και πολυτέλειας με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού να δημιουργούν ένα συναρπαστικό οπτικοακουστικό περιβάλλον, ερχόμαστε για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις δημιουργίες του chef Take.

botoxe3.jpg

Το νέο club restaurant παρουσιάζει πιάτα υψηλής ποιότητας με επιλογές από Black Angus και Black Lobster Tacos έως Black Cod Miso, παράλληλα με εμπνευσμένες προτάσεις ασιατικής και μεσογειακής κουζίνας, ενώ απόλυτο must-taste του μενού είναι το προφιτερόλ φιστικιού BÓTOXE.

botoxe-athens.jpg

Στο BÓTOXE Athens είναι ένας χώρος συνάντησης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες της πρωτεύουσας, με τις βραδιές γιορτής, γεύσης και ρυθμού, γαστρονομικών και μουσικών αποκαλύψεων να είναι γεγονός, όπως και η διοργάνωση μεγάλων parties με τη συμμετοχή διάσημων DJs. Συγκεκριμένα, στις 9 Μαρτίου στα πλατό του BÓTOXE Athens θα είναι ο σπουδαίος Αμερικανός DJ David Morales με το κοινό να ενθουσιάζεται και να περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη βραδιά.

Info: Πέτρου Ράλλη 38, Αθήνα, 6944234234. Ημέρες λειτουργίας: Τετάρτη έως Κυριακή: restaurant & Παρασκευή και Σάββατο: restaurant και club