Πού θα τσικνίσεις σήμερα σε στυλ αμερικανικού νότου και Νέας Ορλεάνης;

Νέλλη Καλαμαρά
Πού θα τσικνίσεις σήμερα σε στυλ αμερικανικού νότου και Νέας Ορλεάνης;

Το αγαπημένο μας meat loving στέκι, το Po’ Boys μπλέκει τον αμερικανικό νότο με την ελληνική παράδοση με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το Po’ Boys το αγαπάμε για τη χαλαρή του ατμόσφαιρα και τις λαχταριστές του γεύσεις, αλλά και γιατί μας έμαθε τις συνταγές της Νέας Ορλεάνης και του αμερικανικού νότου καθώς και τα καπνιστά κρέατα μέσα από το μεγάλο και άκρως προχωρημένο του καπνιστήριο. Έτσι για όποιον την Τσικνοπέμπτη θέλει να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα, το Po’ Boys μας περιμένει, μπλέκοντας κρεολινέζικες συνταγές με ελληνική παράδοση.

Που θα βρεις το πιο λαχταριστό αυθεντικό Basque Cheesecake και όχι μόνο

PO'-BOYS-TSIKNOPEMPTH.jpg

Η Προβατίνα και η Γουρουνοπούλα έχουν ξανά την τιμητική τους. Το κρέας καπνίζεται στο smoker για 10 ολόκληρες ώρες και σερβίρεται είτε σε χορταστική μερίδα είτε σε αφράτο ψωμάκι Po’ Boys και Brioche Burger Bun. Συνδυάστε το με White BBQ sauce, καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστή ketchup, λιωμένα τυριά, Dijonnaise mayo, κρέμα μετσοβόνε και γλάσο από Bourbon και απογειώστε τη γεύση του σιγοκαπνιστού κρέατος.

Νέα άφιξη: Γεύση και μουσική σε απόλυτη αρμονία σε ένα νέο club restaurant στην Αθήνα

PO-BOYS-TSIKNOPEMPTH_.jpg

Για περισσότερες επιλογές, το σπέσιαλ menu περιλαμβάνει extra πιάτα για «τη μέση»: Home Fries πατάτες φούρνου με πικάντικο καπνιστό χοιρινό λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια και κασέρι Ξάνθης, πεινιρλί στα κάρβουνα με κασέρι Ξάνθης, σουτζούκι και πικάντικη σάλτσα από ψητή πιπεριά Φλωρίνης και elotes - ψητό καλαμπόκι στα κάρβουνα, με κρέμα από chilli, lime πάπρικα, σκόρδο και μαλακό τυρί.

SOFT-SERVE.jpg

Όσο για τη μπύρα, φέτος τo Po’ Boys μας συστήνει τη δίκη του Po’ Boys Lager η οποία εννοείται ότι δε θα λείπει και από το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Το all-time-classic παγωτό μηχανής είναι το τέλειο κλείσιμο για το μενού της Τσικνοπέμπτης. Συνοδεύει τα γλυκά του καταλόγου ή σερβίρεται σε χωνάκι με ευφάνταστα toppings δημιουργώντας μία παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση, όπως αρμόζει στην ημέρα.

Info: Αγαθάρχου 12 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, 2103234672