Νέα εποχή για ένα από τα πιο εμβληματικά «στέκια» των βορείων προαστίων

Νέλλη Καλαμαρά
Νέα εποχή για ένα από τα πιο εμβληματικά «στέκια» των βορείων προαστίων

Το Chalet ανακαινίστηκε πλήρως, έβαλε τα καλά του, άλλαξε μενού και προσφέρεται ιδανικά για all day & night εμπειρίες στους πολυμορφικούς χώρους του.

Υπάρχουν ορισμένα μαγαζιά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην αθηναϊκή ζωή, και το Chalet στην Πολιτεία, με διάφορα ονόματα κατά καιρούς, είναι σίγουρα ένα από αυτά. Πλέον, το εμβληματικό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια άλλαξε, έβαλε τα καλά του και μας υποδέχεται ξανά. Ανακαινίστηκε ακολουθώντας ένα ζεστό, με βάση το ξύλο, luxury design με τα μοναδικά γραμμικά pattern να κυριαρχούν στο χώρο, ενώ τις ηλιόλουστες μέρες ο φιλόξενος κήπος του μας περιμένει από το πρωί.

Μία ολοκαίνουρια άφιξη φέρνει old-school charm Νέας Υόρκης στην καρδιά της Κηφισιάς

6.jpg

Το Chalet, πάντα πολυμορφικό, μας περιμένει μέχρι αργά το βράδυ, ενώ ταυτόχρονα οργανώνει, με επαγγελματική επάρκεια, κάθε προσωπική και corporate εκδήλωση. Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική “casual fine dining” πρόταση, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος.

Νέα άφιξη: Το «καθημερινό ψωμί» του Βελγίου έφτασε και στην Αθήνα

100.jpg

Δοκιμάζουμε οπωσδήποτε το carpaccio ή το beef tartare, όπως και το κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας, κατάλληλο και για ορκισμένους vegans. Στα κυρίως ξεχωρίζουν το χοιρινό Iberian Secreto με πουρέ γλυκοπατάτας ή το Strip Loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών.

147.jpg

Στo Chalet επιστρέφουμε για brunch, light dinner, ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature cocktail στη μπάρα. Οι ζωντανές βραδιές, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, καθώς και τα DJ parties τις Κυριακές, έχουν ήδη γίνει talk of the town!

Info: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πλατεία Πολιτείας, Κηφισιά.