Το Margarita MAYnia επιστρέφει στα TGI FRIDAYS™ και ο Μάιος αποκτά μεξικανική αύρα

Νέλλη Καλαμαρά
Το Margarita MAYnia επιστρέφει στα TGI FRIDAYS™ και ο Μάιος αποκτά μεξικανική αύρα

Ο Μάιος δεν είναι απλώς ένας ακόμη μήνας στα TGI FRIDAYS, αφού το Margarita MAYnia επιστρέφει και τα βράδια μας αποκτούν εξωτική διάσταση σε απευθείας σύνδεση με Μεξικό.

 

Το περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο και επιτέλους επέστρεψε ξανά. Ο λόγος φυσικά για την άνοιξη, αλλά και για τον πιο fun θεσμό της πόλης, το Margarita MAYnia που ξεκίνησε μόλις στις 14 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS και υπόσχεται να μας συντροφεύει για έναν ολόκληρο μήνα με θεϊκές margaritas και νέα πιάτα που μας ταξιδεύουν απευθείας στο μακρινό Μεξικό. Έτσι τώρα που ο καιρός γλυκαίνει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, εμείς περνάμε τα βράδια μας σε ένα TGI FRIDAYS για μεξικανική φιέστα συνοδεία παγωμένων margaritas. H Νέλλη Καλαμαρά πήγε, δοκίμασε και μεταφέρει όλο το γευστικό ρεπορτάζ!

20240515_195038.jpg

Βρεθήκαμε λοιπόν κι εμείς στο αγαπημένο μας TGI FRIDAYS της Κηφισιάς, πήραμε θέση στη μεγάλη αυλή και ανακαλύψαμε όλες τις νέες γεύσεις margaritas αλλά και όλα τα λαχταριστά νέα πιάτα, που είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Το Margarita MAYnia list έχει γεύσεις για κάθε προτίμηση, αφού οι λάτρεις των κλασσικών θα αφεθούν στη διαχρονική γοητεία μίας καλοφτιαγμένης Fridays™ Classic Margarita σε γεύση lime ή φράουλας ή μίας The Best Fridays™ Margarita, ενώ όσοι αποζητούν κάτι διαφορετικό θα ανακαλύψουν την τέλεια ισορροπία της νέας Peach Basil Margarita με βασιλικό και ροδάκινο ή την άκρως εξωτική Passion Fruit Margarita που σε μεταφέρει αυτομάτως σε τροπικούς προορισμούς. Εμείς δοκιμάσαμε και τις δύο και είναι πραγματικά απολαυστικά δροσερές, ενώ θα σε βάλουν σε σοβαρά διλήμματα.

20240515_195140.jpg

Όμως όσο και να αγαπάμε τις margaritas και να σηκώνουμε τα ποτήρια μας στο καλοκαίρι που έρχεται, στα TGI FRIDAYS ερχόμαστε και για τα πιο λαχταριστά πιάτα της πόλης, και φέτος το Margarita MAYnia επέστρεψε παρέα με συναρπαστικές all-mexican γεύσεις. Επιλέγουμε λοιπόν τις margaritas μας αλλά δεν τις απολαμβάνουμε σκέτες, αφού βάζουμε δίπλα πιάτα που μιλούν απευθείας στον ουρανίσκο και την καρδιά μας. Εμείς ξεκινήσαμε με τα -τόσο όσο- χρειάζεται πικάντικα στην επίγευση Tequila Lime Shrimp Tacos με σοταρισμένες γαρίδες σε tequila lime butter, avocado spread, ανθότυρο, Monterey Jack και Smoked Chipotle sauce και πρέπει να πούμε πως έγιναν το ιδανικό ζευγάρι της αρωματικής Peach Basil Margarita που αναφέραμε παραπάνω.

B39A1650.jpg

Επίσης, νέο πιάτο είναι και η Puebla Chicken Quesadilla με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, τυριά Colby και Monterey Jack, κόκκινες πιπεριές και μανιτάρια σοταρισμένα, που έρχεται παρέα με ψητό ανανά για να μπούμε πιο βαθιά στο άκρως εξωτικό κλίμα και συνοδεύεται από salsa και sour cream για να ολοκληρώσουμε την κάθε απολαυστική μπουκιά.

B39A1609.jpg

Αν πάλι δεν είσαι λάτρης του κρέατος, η καλοφτιαγμένη Veggie Quesadilla με παρμεζάνα, corn chips, Philadelphia, μοτσαρέλα, σπανάκι, καρδιές αγκινάρας, σοταρισμένα κρεμμύδια, κόκκινες πιπεριές και Ranchero sauce θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω, ιδίως αν τη συνοδεύσεις με μία Spicy Pineapple Margarita για την ένταση και την αψάδα της.

20240515_195947.jpg

Το Chicken Al Pastor με μαριναρισμένο κοτόπουλο Al Pastor, λωρίδες corn tortillas, ρύζι με μυρωδικά, αβοκάντο, παρμεζάνα, καλαμπόκι, κόκκινα φασόλια, pico de gallo, και ψημένο ανανά συνδυάζει την πεντανόστιμη γεύση των συστατικών του με έναν αρκετά ελαφρύ χαρακτήρα, που ταιριάζει ιδιαίτερα στα πιο ζεστά ανοιξιάτικα βράδια, όταν επιθυμούμε πιο ανάλαφρες γεύσεις. Προσωπικά θα το επέλεγα και για κυρίως πιάτο στο πλαίσιο μίας χαλαρής βραδινής εξόδου.

20240515_195910.jpg

Τέλος τα Chicken Ranchero Enchiladas με τη Ranchero sauce να δίνει το τέμπο και τις μαλακές πίτες καλαμποκιού να κλείνουν μέσα τους τρυφερό κοτόπουλο, Monterey Jack, Colby, pico de gallo, guacamole και sour cream και να συνοδεύονται από το αγαπημένο Spanish rice των TGI FRIDAYS θα σε κάνουν να αναφωνήσεις “Viva Mexico” χωρίς περιστροφές. Ανακάλυψε και εσύ τις απίθανες γεύσεις του Margarita MAYnia σε όλα τα εστιατόρια TGI FRIDAYS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απόλαυσέ τις όλες χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Info: www.fridays.gr

Follow @tgifridaysgr Facebook | Instagram | Tiktok